Πέμπτη, Νοεμβρίου 27

Ν.Ο.Α.: ΑΣΤΕΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ


Για τελευταία φορά υπενθυμίζουμε ότι το έργο των εγκαταστάσεων του Ν.Ο.Α μελετήθηκε, εκτελέστηκε και παραδόθηκε προς χρήση από την ίδια την Ελληνική πολιτεία μέσω της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Επομένως τα δημοσιεύματα περί δήθεν αυθαίρετης χρήσης και δόμησης των εγκαταστάσεων του Ν.Ο.Α. κινούνται στη σφαίρα της φαιδρότητας.  
Ο «φάκελος» του συγκεκριμένου έργου βρίσκεται στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, και στα αρχεία της ΤΥΔΚ η οποία ήταν η επιβλέπουσα αρχή.  
Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλλονιάς  και Ιθάκης  με την υπ’ αριθ. 11/2002 απόφασή του επέτρεψε την εκτέλεση όλων των εργασιών  με πηγή χρηματοδότησης   τη Γ.Γ.Α.  («Πρόγραμμα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΑ») με φορέα κατασκευής τη Διεύθυνση Δημοσίων Έργων της Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και αφού το έργο ολοκληρώθηκε, παραδόθηκε με επίσημο πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής.
Πραγματικά δε θα ασχοληθούμε άλλο με «νοσηρούς εγκεφάλους» και «παρα -site» που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση μέσω ψευδών δημοσιευμάτων αυτών που είναι δικαστικά  υπόλογοι για τις συκοφαντίες κατά του Ν.Ο. Αργοστολίου.   Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη…
Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Αργοστολίου
Λουκάς Νιφοράτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου