Παρασκευή, Νοεμβρίου 28

Η Pre game της 8ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας



Πολλά τα ντέρμπι την 8η αγωνιστική  με το αποτέλεσμα τους να κρίνει "πράγματα"
Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι της κορυφής μεταξύ Παλληξουριακού - Α.Ο.Κ.Ι., Εικοσιμίας-Διλινάτων και Α.Ε.Κ. - Σάμης
Συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο το τοπικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και την 8η αγωνιστική του με σπουδαίους αγώνες. 
Μεγάλο το ενδιαφέρον σε όλα τα γήπεδα με τα «φώτα» όπως είναι φυσιολογικό να πέφτουν σε Άγιο Αντώνη και Κεραμειές.
Στον βαθμολογικό πίνακα μετά από 7 αγωνιστικές άλλαξε η κορυφή μιας και ο αήττητος Α.Ο.Κ.Ι. εκμεταλλεύτηκε την εντός έδρα ήττα των Διλινάτων από την Πρόοδο και πέρασε «οδηγός» μόνος πια.
Στη 2η  θέση μετά από αυτό  έπεσαν οι Διλινάδες. Η Εικοσιμία μετά το σπουδαίο διπλό στις καθυστερήσεις στο Ληξούρι, παρέμεινε και αυτή την αγωνιστική στην 3η θέση, πλησιάζοντας τους πλέον στους δυο βαθμούς και είναι στο χέρι της η 2η, αν νικήσει την Κυριακή..
Στην 4η θέση που οδηγεί στα playoffs συνεχίζει η Α.Ε.Κ. που επικράτησε εύκολα των Φωκάτων 6-0 αποκτώντας μάλιστα «μαξιλαράκι» ασφαλείας 3 βαθμών από τους Ληξουριώτες που έμειναν στην 5η θέση και απειλούνται από την Πρόοδο.
Την 6η θέση κρατάει η Πρόοδος μετά το εντυπωσιακό της πέρασμα από το Αργοστόλι και τη νίκη της 2-0 τα Διλινάτα.
Αμέσως μετά και στην 7η  ο Παγκεφαλληνιακός ο οποίος μετά την γκέλα και την εντός έδρας ήττα 2-1 από τον Οδυσσέα χάνει πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια του για 4αδα.
Στην 8η τα Φωκάτα που υπέστησαν βαριά ήττα από την Α.Ε.Κ. 6-0, ενώ την 9η μοιράζονται η Σάμη με τον Οδυσσέα. Η πρώτη έχασε 3-0 από τον Α.Ο.Κ.Ι. ενώ ο δεύτερος, στην έκπληξη της αγωνιστικής, επικράτησε στο Αργοστόλι του Παγκέ με σκορ 2-1!! Μια νίκη σκέτο «χρυσάφι».
Στην 11η ανέβηκαν για πρώτη φορά φέτος οι Πρόννοι μετά τη νίκη τους 3-1 επί του Πυλαριακού στα Τζανάτα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα της Πυλάρου να πέσει για πρώτη φορά φέτος στην 12η και τελευτά θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Την 7η αγωνιστική οι επιθέσεις ανέβασαν «στροφές» αφού πέτυχαν 23 τέρματα δηλαδή 5 παραπάνω από την 6η.
Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι Οδυσσέα Φωκάτων. Στα παιχνίδια Προόδου-Πρόννων και Παγκεφαλληνιακού-Πυλαριακού, φαβορί δείχνουν οι γηπεδούχοι αλλά φυσικά τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  29-11-2014 ώρα: 10:00
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
Κιόσης
Κώστας
Κομητόπουλος Π.
Μαγουλάς Σπ.
2.
Σάββατο  29-11-2014 ώρα: 12:30
Δημοτικό Ιθάκης
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
Κομητόπουλος
Παναγής
Κιόσης Κ.
Μαγουλάς Σπ.
3.
Σάββατο  29-11-2014 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ –ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
Ματιάτος
Διονύσης
Καπογιαννόπουλος Ι.
Βασιλόπουλος Δ.
4.
Κυριακή  30-11-2014 ώρα: 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Μενεγάτος
Λευτέρης
Καπογιαννόπουλος Ι.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
5.
Κυριακή  23-11-2014 ώρα: 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Γασπαράτος
Γιώργος
Ματιάτος Δ.
Αβάζαρος Χ.
6.
Κυριακή  23-11-2014 ώρα: 15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Λογοθέτης Β.
Μαγουλάς Σπ.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
                                
Θέλουν συνέχεια και οι δυο στις επιτυχίες
Με τον αγώνα Προόδου Ιθάκης-Πρόννων το Σάββατο το πρωί (10:00) στο Βαθύ ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του  πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Οι Ιθακήσιοι τον τελευταίο καιρό σημαντικά ανεβασμένοι, παρά τις συνεχείς ελλείψεις τους, παρουσιάζονται αρκετά δυνατοί και χτυπάνε όλα τα παιχνίδια το ίδιο πάθος, ιδιαίτερα στην «δυνατή» τους έδρα.
Μάλιστα την τελευταία αγωνιστική πριν μια εβδομάδα και στο Αργοστόλι έκαναν την έκπληξη και επικράτησαν των μέχρι τότε πρωτοπόρων και αήττητων Διλινάτων με σκορ 0-2!! Έτσι αρχίζουν να αποκαθιστούν και τον «αδύναμο» κρίκο των εκτός έδρας αγώνων. Ήταν μάλιστα η πρώτοι τους φετινοί βαθμοί εκτός Ιθάκης.
Οι Πρόννοι τις τελευταίες δυο αγωνιστικές έχουν αλλάξει εντελώς αγωνιστικό πρόσωπο έχοντας μια ισοπαλία στο ίδιο γήπεδο με τον Οδυσσέα και μια πολύ σημαντική νίκη επί του Πυλαριακού στα Τζανάτα με 3-1. Έτσι μετά από 7 αγωνιστικές πέρασαν την «κόκκινη» γραμμή και πλέον βλέπουν πιο αισιόδοξα το μέλλον τους στην Α’ κατηγορία.
Έτσι θα πάνε στην Ιθάκη για να επαναλάβουν τουλάχιστον ότι έκαναν και με τον Οδυσσέα.
Σίγουρα δύσκολο εγχείρημα αφού όπως είπαμε οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατοί εκεί.
Τα προβλήματα του Κ. Πίππου προέρχονται και πάλι από τις απουσίες των τιμωρημένων Γ. Τσιντήλα και Αντ. Παπαδόπουλου, ενώ για τον Γ. Κουρκουμέλη δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα εκτός του τιμωρημένου εδώ και καιρό Διον. Χιόνη.
Φαβορί: Σίγουρα στην έδρα της η γηπεδούχος είναι το φαβορί. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι φαίνονται αρκετά επικίνδυνοι για αυτό θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή.
Οι θέσεις των ομάδων: Πρόοδος 6η βαθμοί 10-Πρόννοι:11η βαθμοί 4.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Σπ. Μαγουλά.
           
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                                           
Σημαντικό παιχνίδι και για τους δυο στο Βαθύ
Στη συνέχεια (12:30) και στο ίδιο ο Οδυσσέας φιλοξενεί τα Φωκάτα σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες.
Η ομάδα της Βόρειας Ιθάκης μετά το «μπαμ» της περασμένης αγωνιστικής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και την σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη της φιλοδοξεί ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα προσθέσει ακόμη μια.
Τα Φωκάτα από την άλλη και αυτά με αξιόλογη μέχρι τώρα παρουσία, παρά την βαριά εκτός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Α.Ε.Κ. 6-0 θα επιδιώξουν ακριβώς το ίδιο αφού οι κατάκτηση βαθμών σε τέτοια παιχνίδια αποτελεί παρακαταθήκη για τη συνέχεια ώστε να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα με την υπόθεση παραμονή αλλά και για ένα καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία στη συνέχεια.
Πρόβλημα για τον Σπ. Ζερβό η κατάσταση του αρχηγού της ομάδας Ν. Προσαλέντη και κατά πόσο θα είναι έτοιμος για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ο Μ. Αθηναίος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών (Ντουκάι, Σέρρας, Πολλάτος και Μπαζάρογλου-θλάση τετρακέφαλου) ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Μάστορας, Σαχτζίδης και Παπαδάτος που συμμετέχουν στην αποστολή.
Φαβορί:Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει φαβορί και τις δυο ομάδες ικανές για το καλύτερο ή το χειρότερο.
Οι θέσεις των ομάδων: Ο Οδυσσέας 10η 5 βαθμοί - Φωκάτα 8η βαθμοί 6.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με Κιόση Κ. και Μαγουλά Σπ.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
                                                 
Τελευταία ευκαιρία για 4αδα του Παγκέ..... 
Ζητούνται επειγόντως βαθμός(οι) για τους φιλοξενούμενους 
Η αγωνιστική μεταφέρεται στο Αργοστόλι και στο Δ.Α.Κ. όπου στις 3 μ.μ. ο Παγκεφαλληνιακός φιλοξενεί τον Πυλαριακό σε ένα κομβικό παιχνίδι για την πορεία των δυο ομάδων. Για μεν τους γηπεδούχους ίσως είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να έχουν πιθανότητες 4αδας. Για δε τους φιλοξενούμενους που βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα ένα καλό αποτέλεσμα θα είναι ότι καλύτερο αφού δεν πρέπει να μείνει ακόμη περισσότερο πίσω.
Την προηγούμενη αγωνιστική οι «κυανόλευκοι» του Αργοστολιού έπεσαν «θύμα» έκπληξης μιας και γνώρισαν την εντός έδρας ήττα 1-2 από τον Οδυσσέα Ιθάκης και σίγουρα η ψυχολογία στην ομάδα του Γ. Βασιλάκη θα λέγαμε ότι δεν είναι η ιδανική.
Την ίδια τύχη είχε και ο Πυλαριακός που στο ντέρμπι των ουραγών ηττήθηκε στα Τζανάτα από τους Πρόννους με σκορ 3-1. Μάλιστα αυτή ήταν 6η συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Κ. Κουγιανού, μετά τη νίκη της στην 1η αγωνιστική με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ιθάκης στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν στους γηπεδούχους, αντίθετα στους φιλοξενούμενους θα απουσιάσει ο τιμωρημένος έμπειρος σκόρερ τους, Κ. Βιτωράτος, ενώ επιστρέφει μετά την τιμωρία του ο Δ. Αλυσανδράτος και σίγουρα ο Κ. Κουγιανός ποντάρει πολλά σε αυτόν.
Φαβορί:Θεωρούμε τους γηπεδούχους επικρατέστερους για μια νίκη, όμως ο Πυλαριακός θα κατέβει για το καλύτερο και γιατί όχι και την έκπληξη. Ίσως αυτή την φορά να είναι πιο τυχερός από ότι μέχρι σήμερα.
Οι θέσεις των ομάδων: Ο Παγκέ 7ος 7 βαθμοί - Πυλαριακός 12ος 3 βαθμοί.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ι Καπογιαννόπουλος και Δ. Βασιλόπουλος. 
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                                      
Δυνατό ντέρμπι στις Κεραμειές...
Θέλει συνέχεια στις επιτυχίες της η Εικοσιμία..... την ανάκαμψη ψάχνουν οι Διλινάδες
Την επόμενη ημέρα (Κυριακή) και ώρα 3 μ.μ. στις Κεραμειές και στο ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής η Εικοσιμία φιλοξενεί τα Διλινάτα σε ένα παιχνίδι που αναμένεται από όλους με εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα μεγάλο «2» 1-2 στο Ληξούρι με τον Παλληξουριακό, ενώ τα Διλινάτα σε μια μίνι έκπληξη ηττήθηκαν στο Αργοστόλι από την Πρόοδο Ιθάκης με σκορ 2-0!
Μεσοβδόμαδα και οι δυο αγωνίστηκαν για το τοπικό κύπελλο όπου η Εικοσιμία επικράτησε 3-0 του Πυλαριακού στο Αργοστόλι, ενώ τα Διλινάτα γκελάρισαν και πάλι με αντίπαλο την Ανωγή στο Αργοστόλι μένοντας στο «στείρο» 0-0.
Έτσι το παιχνίδι αποκτάει εξαιρετικό ενδιαφέρον μιας και οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς αν επικρατήσουν θα βρεθούν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Θέση την οποία κατέχουν οι αντίπαλοι τους που από την πλευρά τους θα επιδιώξουν να την κρατήσουν. Γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι, με πολύ καλή παρουσία μέχρι τώρα είναι από τα φαβορί για την είσοδο τους στην 4αδα, αν και τα Διλινάτα τελευταία, κυρίως από τις πολλές απουσίες  λόγω τιμωριών, δείχνουν μια διαφορετική εικόνα από ότι μέχρι πριν λίγο καιρό και αυτό φάνηκε στον αγώνα κυπέλλου με την Ανωγή στο Δ.Α.Κ..
Προβλήματα στους γηπεδούχους δεν υπάρχουν ιδιαίτερα και ο Δ. Ζησιμάτος θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για την 6η φετινή νίκη της ομάδας του. Δεν ισχύει φυσικά κάτι τέτοιο στους αντιπάλους του αφού θα απουσιάσουν για μια ακόμη αγωνιστική τρεις βασικοί του ποδοσφαιριστές, οι Σπ. Κουρκουμέλης, Χρ. και Δημ, Τζωρτζάτος λόγω τιμωρίας
Οι θέσεις των ομάδων: Η Εικοσιμία 3η 16 βαθμοί - Διλινάτα 2α 18 βαθμοί.
Φαβορί:Σίγουρα όταν αγωνίζονται ο δεύτερος της βαθμολογίας με τον τρίτο από μόνο του αυτό μας κάνει να σκεφτόμαστε ντέρμπι. Θα δώσουμε προηγούμενους στις προβλέψεις μας τους γηπεδούχους κυρίως λόγω έδρας αλλά και απουσιών βασικών παικτών των αντιπάλων τους.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και Χ. Αβάζαρο.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
                              
"Μυρίζει" ντέρμπι στο Δ.Α.Κ........ Τελευταίο "χαρτί για 4αδα η Σάμη
Την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Σάμη τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Α.Ε. Κεφαλονιάς. Οι γηπεδούχοι μπορεί βαθμολογικά να βρίσκονται στην 9η θέση, όμως κάθε άλλο από αυτό που αποτυπώνει ο βαθμολογικός πίνακας αποτυπώνει την αγωνιστική της παρουσία και ενώ παρουσιάζει καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο κάτι οι απουσίες, κάτι η ατυχία είναι οι αιτίες που θεωρούμε ότι της στερούν το δικαίωμα κατάκτησης βαθμών.
Έτσι κινδυνεύουν να χάσουν το τρένο της 4αδας που ήταν ο φετινός τους στόχος.
Από την άλλη η πρωταθλήτρια ομάδα του Γ. Τόγια με πολλές και καλές μονάδες, αλλά και με πρόβλημα στον «μικρό» που την αναγκάζει να αγωνίζεται με «δέκα», βρίσκεται μέσα στον στόχο της που δεν είναι άλλος από την είσοδο της στην 4αδα.
Τελευταία μάλιστα έχει μια σταθερή παρουσία με αποτέλεσμα να παίρνει σημαντικές νίκες εκ των οποίων κάποιες από αυτές πολύ εύκολα.
Πρόβλημα στους γηπεδούχους η απουσία του τραυματία Π. Περιβολάρη. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο να αντιμετωπίσουν και αναμένεται να παραταχθούν στο παιχνίδι με ότι καλύτερο διαθέτουν. Εμείς πιστεύουμε ότι θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ ποιοτικό και θεαματικό παιχνίδι από δυο καλές ομάδες.
Οι θέσεις των ομάδων: Η Σάμη 9η 5 βαθμοί – Α.Ε.Κ. 4η 14 βαθμοί.
Φαβορί:
Θεωρούμε και τις δυο ομάδες ικανές για το κάθε αποτέλεσμα, από εκεί και πέρα θα δώσουμε ένα προβάδισμα στους γηπεδούχους εφ' όσον και πάλι οι «δέκα» της ομάδας του Γ. Τόγια υπερβάλουν εαυτούς.

Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και Χ. Αβάζαρο.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
                                  
Μεγάλο παιχνίδι στο Ληξούρι...... 
την διατήρηση του αήττητου θα επιδιώξει ο Α.Ο.Κ.Ι...... 
Θα παλέψει για τη νίκη ο Παλληξουριακός

Τα ντέρμπι στην αγωνιστική συνεχίζονται με αμείωτο το ενδιαφέρον αφού στις 3 μ.μ. στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι θα διεξαχθεί ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Ο γηπεδούχος Παλληξουριακός φιλοξενεί τον πρωτοπόρο και αήττητο Α.Ο.Κ.Ι. με στόχο να του σπάσει το αήττητο και να δώσει παράλληλα άλλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.
Οι «ερυθρόλευκοι» της Παλλικής, που προέρχονται από ήττα 1-2 στην έδρα τους με την Εικοσιμία, δεν έχουν πολλά περιθώρια απώλειας βαθμών και θέλουν το τρίποντο, αν επιθυμούν να παραμείνουν στο γκρουπ των διεκδικητών της 4αδας.
Έτσι θα κατέβουν αποφασισμένοι και με την βοήθεια των φίλων τους, για τη νίκη και το τρίποντο χωρίς να φοβηθούν τον μεγάλο τους αντίπαλο.
Από την άλλη οι πρωτοπόροι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν περάσουν και από αυτή την έδρα νικηφόρα, δύσκολα στη συνέχεια θα κινδυνέψουν να χάσουν την πρωτιά στην κανονική περίοδο έστω και αν βρισκόμαστε ακόμη στην 8η αγωνιστική.
Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου.
Οι ομάδες την Τετάρτη αγωνίστηκαν για το τοπικό κύπελλο με την Ληξουριώτικη ομάδα να "καθαρίζει" σχεδόν την πρόκριση στην Ιθάκη με νίκη 2-1 την Πρόοδο, ενώ η Αργοστολιώτικη επικράτησε της Σάμης με σκορ 3-2 σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι.
Δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ο Δ. Λιονάτος, ενώ ο Σπ. Παπαδάτος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ηλ. Κοσμάτο. Κατά τα άλλα και οι δυο κόουτς θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν στην «μάχη» του Αγίου Αντώνη.
Οι θέσεις των ομάδων: Ο Παλληξουριακός 5η 11 βαθμοί – Α.Ο.Κ.Ι. 1ος 21 βαθμοί.
Φαβορί:
Σε ένα μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Παλληξουριακού-Α.Ο.Κ.Ι. και μάλιστα στο Ληξούρι η νίκη αποτελεί κίνητρο για όλους. Θεωρούμε ότι είναι ένα απρόβλεπτο παιχνίδι.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτης και Σπ. Μαγουλάς.
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο.Κ.Ι
21
7
7
0
0
23
1
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
18
7
6
0
1
13
4
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
16
7
5
1
1
18
7
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
14
7
4
2
1
26
7
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
11
7
3
2
2
13
6
6.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
10
7
3
1
3
9
14
7.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
7
7
2
1
4
13
12
8.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
6
7
2
0
5
5
20
9.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
5
7
1
2
4
10
11
10.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
5
7
1
2
4
10
23
11.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
4
7
1
1
5
8
33
12.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
3
7
1
0
6
7
17

Η επόμενη αγωνιστική (9η  6-7/1214)
1.
ΑΟ ΣΑΜΗΣ - ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΥΣ
2.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
4.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
5.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
6.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου