Κυριακή, Νοεμβρίου 23

Συνέχισαν το σερί τους οι πρωταθλητές... Άνετη νίκη 6-0 τα Φωκάτα


Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  6-0
                                          
Νίκησαν οι πρωταθλητές και περιμένουν τα νέα από το Ληξούρι
Συνέχεια της 7ης αγωνιστικής σήμερα το απόγευμα όπου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και πάλι η πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. των "δέκα" και πάλι ποδοσφαιριστών, αντιμετώπιζε τα Φωκάτα.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό και την ομάδα του Γ. Τόγια σαφώς ανώτερη, είχε την κατοχή και με πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας, να παίρνει μια ακόμη σχετικά εύκολη νίκη, την τρίτη συνεχόμενη τις τελευταίες αγωνιστικές και να συνεχίζει σε τροχιά 4αδας περιμένοντας και τα καλά νέα από το Ληξούρι  ώστε να πλασαριστεί σε ακόμη καλύτερη θέση.
Τα Φωκάτα βρέθηκαν σε κακή ημέρα και δεν κατάφεραν έστω να διεκδικήσουν κάτι από αυτό το παιχνίδι, αφήνοντας την καλή εικόνα με την Σάμη πίσω.
Φάσεις και γκολ  
Γκοοοοοοολ και 1-0 για τους γηπεδούχους που ανοίγουν τον χορό των γκολ της ομάδας τους
Στην πρώτη ουσιαστικά φάση του αγώνα στο 13’, δημιούργημα του Ε. Σπανού, ο οποίος με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια θα περάσει όποιον βρει μπροστά του, θα μπει στην περιοχή και απέναντι στον Δίλαλο με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας τον μετέπειτα θρίαμβο της ομάδας του.
Στο 21’ ο Μπαζάρογλου θα κερδίσει την μπάλα μετά από κόντρα, θα σουτάρει διαγώνια αλλά ο Δίλαλος πέφτει και απομακρύνει δύσκολα στη γωνία του.
Ο Χασάη θα σουτάρει μέσα από την περιοχή στο 22’, η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και στη συνέχεια απομακρύνεται.
Ο Δίλλαλος και πάλι θα σώσει στα πόδια του Εμιλιάνο στο 26’ μετά την κάθετη πάσα του Μπαζάρογλου.
Γκοοοοοοολ και προβάδισμα για τους γηπεδούχους 2-0
Σειρά να χρηστεί σκόρερ αυτή την φορά έχει ο Εμιλιάνο στο 29’, όταν στην ψηλοκρεμαστή πάσα του Φωκά με πλασέ στην κίνηση θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά.
Στο 40’ θα διακοπεί το ματς για 3’ προκειμένου ο διαιτητής κ. Π. Κομητόπουλος να πάει στα αποδυτήρια να αλλάξει υποδήματα μιας και εκείνα που φορούσε σκίστηκαν.
Γκοοοοοοολ και 3-0 για τους πρωταθλητές
Αυτή την φορά το τρίτο γκολ θα έρθει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χασάη μετά την ανατροπή του Μπαζάρογλου μέσα στην περιοχή από τον Δίλλαλο.
Με το 3-0 υπέρ των γηπεδούχων οι ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο 49’ ο Εμιλιάνο θα πιάσει ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 55’ θα συνεργαστεί όμορφα με τον Χασάη αλλά το σουτ που πραγματοποιεί αποκρούεται από τον Δίλαλο.
Πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 63’ και τον Ι. Κουρκουμέλη να πλασάρει μέσα από την περιοχή και τον Καραίσκο να αποκρούει.
Γκοοοοοοολ και 4-0 για την Α.Ε.Κ.
Στο 67’  ο Δρόσος με εξαιρετική πάσα θα βρει τον Κόμητα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, αυτός θα προχωρήσει στην περιοχή και με σουτ θα στείλει την μπάλα για 4η φορά στα δίχτυα του Δίλαλου.
Γκοοοοοοολ 5-0 με τον ίδιο σκόρερ
Στο 70’ οι γηπεδούχοι θα διευρύνουν τον δείκτη του σκορ με τον ίδιο ποδοσφαιριστή ύστερα από ωραία πάσα του Π. Κουμαριώτη.
Στο 75΄ο νεοεισελθών Π. Κορσιάνος θα νικηθεί από τις κόντρες και το τερματοφύλακα των Φωκάτων Δίλαλο.
Γκοοοοοοολ και 6-0 για τους γηπεδούχους με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος
Το τελικό 6-0 θα πετύχει ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος και πρώτος περυσινός με ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από ασίστ του Κόμητα.
Το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με ένα σουτ και πάλι του Εμιλιάνο και το δοκάρι να του στερεί το προσωπικό του χατ τρικ.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και Ι. Καπογιαννόπουλο.
Οι συνθέσεις
Α.Ε.Κ.: (Γ. Τόγιας), Καραΐσκος, Στεφανάτος, Νανούσι, Δρόσος (68′ Κορσιάνος), Χασάη (66′ Σπανός Β.), Φωκάς, Κόμητας, Σπανός Ε., Κουμαριώτης, Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου (59′ Βεϊζας).
Φωκάτα: (Μ. Αθηναίος), Δίλαλος, Σέρρας, Παπαδάτος (34′ Πολλάτος), Μπουγάς, Ντουκάι, Σαλαπάτας, Μπαζάρογλου (53′ Κουρκουμέλης), Γαρμπής, Γεωργόπουλος, Αθηναίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου