Παρασκευή, Νοεμβρίου 28

Συνεχίζεται η Β΄κατηγορία το Σαββατοκύριακο με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικήςΤρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της "μικρής" κατηγορίας το Σαββατοκύριακο και με τους τρεις αγώνες του προγράμματος, όπως και την προηγούμενη, σε Αργοστόλι, Ληξούρι και Μακρυώτικα.
Ας δούμε αναλυτικά όλα τα παιχνίδια:
Το Σάββατο στα 3 μ.μ., Μακρυώτικα ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην Έρυσσο και θα πρέπει να παλέψει πολύ δυνατά για να φύγει με κάτι θετικό στις "αποσκευές" του και να κάνει τον δικό του "σεφτέ". Η Έρυσσος χωρίς βαθμούς και με ισάριθμες ήττες στις δυο πρώτες αγωνιστικές θέλει και αυτή να κάνει την πρώτη της συγκομιδή βαθμών. Ιδανική περίπτωση που θα την ξαναβάλει εκ νέου στο "κόλπο".
Την ίδια ώρα στο Ληξούρι και στον Άγιο Αντώνη η Ανωγή για δεύτερη συνεχή αγωνιστική σαν γηπεδούχος φιλοξενεί τα αήττητα Ομαλά στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του προγράμματος και στο ένα από τα ντέρμπι της ημέρας. 
Οι φιλοξενούμενοι με δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αν και αγωνιζόμενοι με "δέκα", θα πάνε στο Ληξούρι για να τριτώσουν το καλό. Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη τους επί του Ηρακλή θέλουν να συνεχίσουν το ίδιο καλά ώστε να κλείσουν θέση στην 4αδα το νωρίτερο δυνατόν. 
Τέλος η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, όπου στις 11:30 π.μ. στο Αργοστόλι και στο άλλο ντέρμπι του προγράμματος ο πρωτοπόρος και αήττητος Παπυργιακός, φιλοξενεί την ομάδα του Ηρακλή Πρόννων και θα επιδιώξει να φτάσει στο 3Χ3 πράγμα που θα τον καθιερώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας και σχεδόν θα του εξασφαλίζει τη συμμετοχή στα playoffs.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στο Ληξούρι από την Ανωγή θέλουν το καλό αποτέλεσμα.
Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής και τους διαιτητές: 
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σαββάτο  29-11-2014 ώρα: 15:00
Δημοτικό Μακρυωτίκων
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ – Π.Α.Ο. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
Λογοθέτης
Βασίλης
Αβάζαρος Χ.
Μοσχονά Ε.
2.
Σάββατο  29-11-2014 ώρα: 15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
Μουζακίτης
Βασίλης
Γασπαράτος Γ.
Πασιούδη Μ.
3.
Κυριακή  30-11-2014 ώρα: 11:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
Κιόσης
Κώστας
Καπογιαννόπουλος Ι.
Αβάζαρος Χ.
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
 Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
6
2
1
0
0
5
0
2.
 ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
6
2
2
0
0
3
1
3.
 Α.Ο. ΑΝΩΓΗ
3
2
1
0
1
2
2
4.
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
3
2
1
0
1
3
1
5.
 Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
0
2
0
0
2
0
3
6.
 Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
0
2
0
0
2
0
6
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ – Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
2.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - ΠΟΟΚΑΠ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
3.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ – Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου