Δευτέρα, Φεβρουαρίου 26

"Έλαμψε" ο Κέφαλος από τα αστέρια του αθλητισμού μας... Συγχαρητήρια στην Π.Ι.Ν

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, με μεγάλη οργανωτική επιτυχία, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του θεάτρου Αργοστολίου «Κέφαλος» η τελετή βράβευσης των διακριθέντων αθλητών των νησιών μας σε Παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό και πανελλήνιο επίπεδο, από την Π.Ι.Ν. και την Π.Ε. Κεφαλληνίας-Ιθάκης.
Η βράβευση των συγκεκριμένων αθλητών, όπως ανέφερε και ο περιφερειάρχης κ. Θ. Γαλιατσάτος, αποτελεί φόρο τιμής σε αυτούς, τους προπονητές τους, αλλά και τις οικογένειες τους, όπως και ελάχιστη αναγνώριση για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους, αφού αυτοί προήγαγαν το αθλητικό ιδεώδες προβάλλοντας παράλληλα τα νησιά μας σε όσους αθλητικούς χώρους συμμετείχαν και αγωνίστηκαν.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν, ο Περιφερειάρχης κ. Θ. Γαλιατσάτος,  οι αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Κεφαλονιάς κ. Π. Δρακουλόγκωνας και τουρισμού της Π.Ι.Ν. κ. Σπ. Γαλιατσάτος, η αντιδήμαρχος Δήμου Κεφαλονιάς κ. Σοφ. Γαρμπή,  ο Π.Σ. και αντιπρόεδρος της οικονομικής επιτροπής της Π.Ι.Ν. κ. Νικ. Βαλλιανάτος, η Π.Σ. κ. Σουσ. Πεφάνη, ο Π.Σ. κ. Σωτ. Κουρής και οι Δ.Σ. κ. Διον. Κοκκόσης - Δ. Αραβαντινός, ο αρχιμανδρίτης π. Σπ. Πετεινάτος, ο διοικητής της Π.Υ. κ. Σολδάτος και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμής.
Τη εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου που καταχειροκρότησε τα παιδιά, αναγνωρίζοντας κόπους θυσίες και μεγάλες προσπάθειες για να φτάσουν σε τέτοιo επίπεδο.
Την παρουσίαση έκανε με το δικό της μοναδικό τρόπο η Ελένη Δαρδαμάνη.
Τη μερίδα του λέοντος, όπως ήταν φυσικό, έκλεψαν τα αθλήματα του νερού και συγκεκριμένα οι τρεις τοπικοί Σύλλογοι Ν.Ο. Αργοστολίου, Ν.Ο.Κ.Ι. και Ποσειδών Ληξουρίου, οι οποίοι ασχολούνται με το υγρό στοιχείο με μεγάλη επιτυχία.
Συνολικά σε αυτή την κατηγορία βραβεύτηκαν 62 αθλητές-τριες!!
Στα υπόλοιπα:
Στίβος:2 αθλητές-τριες, Ποδόσφαιρο 5 ποδοσφαιριστές, Ποδόσφαιρο άμμου οι πρωταθλήτριες ομάδες ανδρών - γυναικών του Α.Ο. Κεφαλληνία, ορεινό τρέξιμο 1 αθλήτρια, άρση βαρών 5 αθλητές-τριες, ρυθμική γυμναστική στον Α.Γ.Σ. Επτανήσων, ΑΜΕΑ 3 αθλητές και το Art style Dance Studio.
Μαζί με τους παραπάνω τιμήθηκαν και οι προπονητές τους.
Η σπουδαία αυτή βραδιά έκλεισε με την καθιερωμένη σε τέτοιες εκδηλώσεις φωτογράφιση των των αθλητών.
Εμείς να συγχαρούμε την περιφέρεια Ι.Ν., ιδιαίτερα τον περιφερειάχη κ. Θ. Γαλιατσάτο και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Π. Δρακουλόγκωνα, ανθρώπους του αθλητισμού, για την όμορφη αυτή γιορτή προς τιμή των παραπάνω αθλητών και των προπονητών τους, για τις τεράστιες επιτυχίες και την παρουσία τους στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, κάνοντας τα νησιά μας γνωστά σε όλο τον κόσμο, αλλά και τους γονείς τους που τα στηρίζουν και είναι στο πλευρό τους.
Συγχαρητήρια σε όλους. Μακάρι μέχρι την επόμενη εκδήλωση να έχουμε πανηγυρίσει και άλλες επιτυχίες από νέα παιδιά.
Αργότερα πολύ μεγάλο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου