Κυριακή, Ιανουαρίου 20

Δεν άντεξε η Εικοσιμία απέναντι στο Ασπρόπυργο 0-4... Από το 23' έπαιζε με "10"


Την 13η ήττα της στα 15 μέχρι τώρα παιχνίδια που έχει δώσει, γνώρισε σήμερα το μεσημέρι στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων και στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η Εικοσιμία.
Η ομάδα του Μιχ. Αθηναίου προσπάθησε πάρα πολύ, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, ήταν ανταγωνιστική σε όλο το πρώτο 45λεπτο, όμως η αποβολή του Πολυδωράτου στο 23’ και η κούραση λόγω του αριθμητικού μειονεκτήματος από αυτή, στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα και να διεκδικήσει κάτι.
Σίγουρα πρόσωπο του αγώνα ο Αντ. Πετρόπουλος ο οποίος στην πρώτη του παρουσία με τα χρώματα του Ασπρόπυργου, πέτυχε δυο τέρματα και έδειξε παράλληλα ότι θα είναι ο ηγέτης του στη συνέχεια
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν την κατοχή και την καλή κυκλοφορία της μπάλας, πίεσαν και τελικά πήραν μια σχετικά εύκολη όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι νίκη, που μετά την νέα ήττα της Καλαμάτας, τους φέρνει σε απόσταση διεκδίκησης της πρωτιάς στον όμιλο.
Η εκπρόσωπος μας, δυστυχώς συνεχίζει να καταγράφει ένα μεγάλο αρνητικό ρεκόρ, στην πρώτη της συμμετοχή στην Γ’ Εθνική με την αδυναμία της να πετύχει κάποιο τέρμα!
Φάσεις και γκολ
Στο 10’ ο Καραλής από δεξιά θα γυρίσει την μπάλα στην περιοχή, εκεί ο Πετρόπουλος θα την σταματήσει και με ένα έξυπνο γυριστό σουτ θα την στείλει στο αριστερό δοκάρι του Σέσα και στη συνέχεια στα δίχτυα του για το 0-1, ανοίγοντας λογαριασμό στα γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας.
Στο 23’ μετά το γύρισμα από δεξιά, ο Πετρόπουλος που θα γίνει κάτοχος μπάλας, θα εκμεταλλευθεί την αμυντική αδράνεια και σε άδεια εστία πλασάρει για τα δίχτυα, εκεί ο Πολυδωράτος θα αποκρούσει με τα χέρια για να γίνει το διπλό κακό για τους γηπεδούχους.
Πέναλτι και αποβολή, απόλυτα σωστά, για τον αμυντικό της Εικοσιμίας.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Καραλής που θα στείλει την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στην συνέχεια από τα πόδια του Σέσα καταλήγει κόρνερ.
Σε ένα δυνατό σουτ, εκτός περιοχής του Πετρόπουλου στο 32’, η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα και καταλήγει κόρνερ.
Μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί για τους φιλοξενούμενους στο 35’ από τον έμπειρο επιθετικό του Ασπρόπυργου, όταν από πολύ κοντά το πλασέ του είναι άστοχο και η μπάλα φεύγει άουτ.
Αυτό το 0-1 θα είναι και το αποτέλεσμα για το πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη και 2’ μετά από την έναρξη, ο Valmendes, μέσα από την περιοχή και αριστερά θα κάνει το σουτ, όμως ο Κουμαριώτης διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή και σώνει την εστία του.
Το κόρνερ εκτελεί στη συνέχεια ο Καραλής από δεξιά και ο Πρίκας με κεφαλιά θα πετύχει το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.
Στο  σουτ του Πετρόπουλου, μέσα από την περιοχή και αριστερά στο 60’ η μπάλα θα περάσει ελάχιστα έξω από το απέναντι δοκάρι του Σέσα.
Μετά από 3’ σε μια ίδια φάση με την προηγούμενη, ο Πετρόπουλος με σουτ στην κίνηση θα πετύχει το 0-3 της ομάδας του και δεύτερο προσωπικό του στον αγώνα.
Το 0-4 για την ομάδα του Γ. Βαζάκα θα έρθει στο 71’, με τον Κωσταρά να βγάζει έξυπνα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων τον Καραλή και αυτός με ωραίο πλασέ, μέσα από την περιοχή και δεξιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σέσα για 4η φορά.
Στο 79’ ο Κορσιάνος θα δει εκτός θέσης τον Κατσούλη και με μια μακρινή «λόμπα» θέλει να απειλήσει, όμως ήταν αδύναμη και ο τερματοφύλακας του Ασπρόπυργου μπλοκάρει χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.
Ευκαιρία για την ομάδα μας να πετύχει το πρώτο της γκολ στο 80’, όμως στην παράλληλη πάσα του Δημ. Πολλάτου δεν προλαβαίνει στην προβολή ο Αλ. Πολλάτος και χάνεται μια καλή ευκαιρία για το 1-4.
Στο 90’ μετά την ωραία συνεργασία Κορσιάνου – Πολλάτου από δεξιά ο δεύτερος θα μπει στην περιοχή και θα βρεθεί απέναντι από τον Κατσούλη, όμως το σουτ που επιχειρεί είναι αδύναμο και έτσι χάνει την ευκαιρία να γίνει «ήρωας», πετυχαίνοντας το παρθενικό, όσο και ιστορικό γκολ της ομάδας του, μιας και μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Ασπροπύργου.
Το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί (90+1’) με μια εντυπωσιακή επέμβαση του Σέσα στο σουτ του Valmendes, μέσα από την περιοχή και αριστερά, πετώντας την μπάλα κόρνερ από την αριστερή του γωνία.
Έτσι οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν μια εύκολη, όσο και σημαντική νίκη, που μετά τη σημερινή ήττα της Καλαμάτας, τους βάζει για τα καλά στο «κόλπο».
Αντίθετα η Εικοσιμία θα συνεχίσει στο κυνήγι μιας νίκης και της επιτυχίας ενός γκολ στη συνέχεια.
Διαιτητής ο κ. Α. Κέκερης με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Τριαντάφυλλο, από την Κόρινθο και Δ. Γάτσιο, από τη Λευκάδα-Πρέβεζα.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Μ. Αθηναίος), Σέσα, Κουμαριώτης, Στεφανάτος, Κούρτι (31’ Πολλάτος Δημ.), Korsumov (61’ Πολλάτος Αλ.), Κορσιάνος, Μπούσι, Ντεντλάλα, Λαμπρόπουλος, Ντουκάι (65’ Μάστορας), Πολυδωράτος.
Ααπρόπυργος:(Γ. Βαζάκας), Κατσουλης, Πρικας, Σταγάκης, Παντελιδης, Βασιλείου (82’ Κράνης), Λογοθέτης Φ., Χατζοβασιλάκης, Νάκας (λ.τ. 56’ Κωσταράς), Πετρόπουλος (65’ Λογοθέτης Α.), Καραλής (85’ Φουρίκης), Valmendes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου