Τετάρτη, Ιανουαρίου 23

Μεγάλη ανατροπή για την Εύγερο.... Ανοικτοί λογαριασμοί για τη ρεβάνς


Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, η Εύγερος στον έναν, εκ των τριών προημιτελικών του τοπικού κυπέλλου επικράτησε, του Εθνικού Κεφαλονιάς με σκορ 3-2 με ανατροπή και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του ενός εισιτηρίου που οδηγεί στα ημιτελικά.
Βέβαια, τίποτε απολύτως δεν έχει κριθεί, όσον αφορά την πρόκριση, με τους φιλοξενούμενους να ελπίζουν στην ανατροπή στην έδρα τους και συγκεκριμένα στον Άγιο Αντώνη Ληξουρίου, ώστε να είναι αυτοί που θα βρεθούν στους «4» και τα ημιτελικά της διοργάνωσης, αφού ένα και μονό γκολ τους φτάνει για να το πετύχουν.
Οι ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, ο οποίος από την συνεχόμενη βροχή, είχε μετατραπεί σε βούρκο και δυσκόλευε περισσότερο τις προσπάθειες και των δυο αντιπάλων.
Ο Εθνικός στάθηκε καλύτερα στο «χωράφι» των Φαρακλάτων στο πρώτο 45λεπτο, ενώ η Εύγερος στο δεύτερο.
Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, απόλυτα δικαιολογημένα αναδεικνύεται ο Ν. Παπαναστασάτος με το σημερινό του χατ τρικ.
Φάσεις και γκολ
Με την έναρξη του αγώνα οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν το προβάδισμα και θα προηγηθούν 0-1 των αντιπάλων τους με αυτογκόλ. Ο Ε. Τοζάι θα βγάλει από δεξιά στην επίθεση τον Σιμωτά, ο  τελευταίος θα μπει στην περιοχή και θα κάνει την παράλληλη πάσα, η μπάλα θα κοντράρει στον Ποιμενίδη και θα καταλήξει στα δίχτυα του Πετεινάτου!
Στο 15’ η ομάδα του Ν. Κουρούκλη θα διπλασιάσει τα τέρματα της, με ένα πολύ όμορφο σουτ, από το ημικύκλιο της περιοχής, του νεαρού Δ. Αναλυτή που θα πετύχει το 0-2 στο ντεμπούτο του στον Εθνικό, μετά την σέντρα από αριστερά του Ν. Μαυροειδή.
Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα η Εύγερος θα πετύχει το 1-2 και θα ξαναμπεί στο παιχνίδι, με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Ν. Παπαναστασάτου.
Με αυτό το 1-2 θα ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο, οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά με στόχο να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και τα κατάφεραν, αφού θα πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή με ακόμη δυο τέρματα και το τελικό υπέρ τους 3-2!
Ο Ν. Παπαναστασάτος και πάλι στο 55’ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια και στο 2-2 με ένα δυνατό σουτ, εκτός περιοχής και ενώ η μπάλα βρίσκει σε σώμα αμυντικού, θα καταλήξει στη δεξιά γωνία του Μαρκαντωνάτου.
Και ενώ όλα έδειχναν την ισοπαλία σαν τελικό αποτέλεσμα, η Εύγερος θα μας διαψεύσει, αφού στο 89’ θα πετύχει το 3-2 και την ολική ανατροπή, με ένα νέο σουτ, εκτός περιοχής του Ν. Παπαναστασάτου, που ήταν το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.
Έτσι η ομάδα του Χρ. Παπανστασάτου θα πάρει ένα μικρό πλεονέκτημα πρόκρισης, όμως όλα αναμένεται να κριθούν στη ρεβάνς στον Άγιο Αντώνη.
Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Γάτσιο και Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Εύγερος:(Χ. Παπαναστασάτος), Πετεινάτος, Καππάτος, Ποιμενίδης, Ψάλτης, Παπαναστασάτος Ν. (89’ Πολλάκης), Παπαναστασάτος Χρ. (46’ Κοσμάς), Βαγγελάτος, Παππάς (46’ Στεφανιώτης), Δρακονταειδής, Παπαναστασάτος Ε., Μοντεσάτος.
Κουρούκλης), Μαρκαντωνάτος, Αναλυτής Δ., Σιμωτάς Χ., Μαυροειδής Ν. (Tozaj Cr.), Αδηλίνης, Ρεμούντης, Tozaj Εr., Μπάμπης, Μαρούλης, Αναλυτής Θ., Σιμωτάς Ι. (66’ Γιακουμάτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου