Κυριακή, Ιανουαρίου 27

Βαριά ήττα για την Εικοσιμία στην Καλαμάτα (Εικόνες)


Ήταν δεδομένη από την αρχή η δυσκολία του σημερινού αγώνα στην Καλαμάτα, ανάμεσα στην τοπική και πρωτοπόρο ομάδα του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και της Εικοσιμίας και αυτό αποδείχθηκε στον αγωνιστικό χώρο.
Οι γηπεδούχοι σαφώς καλύτεροι «καθάρισαν» από νωρίς με τη νίκη απελευθερώθηκαν από το όποιο άγχος και έφτασαν σε μια εύκολη επικράτησε με σκορ 9-0, επιστρέφοντας δυναμικά, μετά την αποτυχία στον Βλαχιώτη.
Έτσι, συνεχίζουν στην κορυφή, ενώ η ομάδα της Κεφαλονιάς ηρωικά προσπαθεί να ολοκληρώσει την παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα.
Η ομάδα μας προσπάθησε πολύ, όμως οι πολλές απουσίες (ταξίδεψε με μόλις 14 ποδοσφαιριστές στην Καλαμάτα) και προπάντων, η ανωτερότητα των πρωτοπόρων στάθηκαν αδύνατον για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Θα επαναλάβουμε και αυτή την φορά ότι, αυτά τα παιδιά αξίζουν τον σεβασμό μας για την προσπάθεια τους, να κρατήσουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όταν ήδη ιστορικές ομάδες έχουν αποχαιρετήσει!
Φάσεις και γκολ
Οι γηπεδούχοι, θα απειλήσουν στο 7’ με την πρώτη τους καλή ευκαιρία και το σουτ του Κάρλος μέσα από την περιοχή να καταλήγει άουτ.
Με τη συμπλήρωση 12’ στον αγώνα η «μαύρη θύελλα» θα ανοίξει το σκορ, σε μια άτυχη στιγμή για την ομάδα μας με το απ’ ευθείας εκτελεσμένο κόρνερ του Μίγκας, αιφνιδιάζοντας τερματοφύλακα και αμυντικούς.
Στο 16’ ένα σουτ του Λαθύρη θα περάσει λίγο έξω από το αριστερό «Γ» της εστίας του Σέσα.
Μετά από 10’ οι γηπεδούχοι μετά από ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή του Γιόνδη, ύστερα από την πάσα του Ψάνη και σουτ στο «Γ» της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Σέσα, θα πετύχει το 2-0 της πρωτοπόρου και πλέον τελειώνει με την υπόθεση νίκη.
Στο 33’ μάλιστα με κεφαλιά του Γιόνδη, μετά την σέντρα από δεξιά του Μίγκα θα πετύχει το 3-0, που είναι και το δεύτερο προσωπικό του στον αγώνα.
Στο 39’ ο Ψάνης με ωραία ατομική ενέργεια θα μπει στην περιοχή, όμως το διαγώνιο σουτ που επιχειρεί θα περάσει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σέσα.
Δεύτερο γκολ για τον Μίγκα στο 40’ και 4-0 για τους γηπεδούχους, με σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά.
Με το σκορ στο 4-0 οι ομάδες θα ολοκληρώσουν το πρώτο μισό στο παιχνίδι.
Στην επανάληψη η Καλαμάτα συνέχισε επιθετικά και στο 49’ θα πετύχει το 5-0 με τον Χίλγκεν.
Το 6-0 στο 51’ για τους γηπεδούχους θα πετύχει ο Γιόνδης με κεφαλιά μετά την σέντρα του Τάμπα και χατ τρικ του πρώτου στο παιχνίδι.
7-0 στο 53’ και πάλι από τον Γιόνδη με πλασέ μέσα από την περιοχή και αριστερά.
Πέναλτι στο 60’ στην ανατροπή του Τάμπα στην περιοχή από τον Κουμαριώτη. Ευστοχεί ο Γιόνδης κάνοντας πέντε τα προσωπικά του γκολ στο παιχνίδι.
Τα γκολ συνέχισαν να έρχονται από τους Καλαματιανούς και πάλι με τον Γιόνδη στο 67’ με κοντινό πλασέ, μετά την πάσα του Τάμπα για το 9-0 και 6ο του επιθετικού της Καλαμάτας.
Μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το ιστορικό της γκολ στην κατηγορία θα χαθεί για την Εικοσιμία στο 83', όταν το γυριστό εντυπωσιακό σουτ του Κορσιάνου, μέσα από την περιοχή, μετά το γύρισμα του Δημ. Πολλάτου, αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Κασωτάκη, που στερεί από τον μέσο της Εικοσιμίας, να γράψει ιστορία.
Νέο πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 90’ με τον Σέσα να ανατρέπει τον Λαθύρη και ο Πινδώνης στη συνέχεια να αστοχεί, αφού η εκτέλεση του θα στείλει την μπάλα άουτ.
Διαιτητής ο κ. Ηλ. Κόκκορης με βοηθούς τους κ. Ν. Σταματόπουλο και κ. Π. Τσούκα από την Αρκαδίας.
Οι συνθέσεις
Καλαμάτα:(Γ. Χριστόπουλος), Κασωτάκης, Τάμπας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Χίλγκεν, Ζαχαρόπουλος (75’ Μαστραντωνάκης), Κάρλος, Πινδώνης, Γιόνδης (75’ Γκελκέρια), Μίνγκας, Λαθύρης.
Εικοσιμία:(Μιχ. Αθηναίος), Σέσα, Κουμαριώτης, Μάστορας (46’ Α. Ντουκάι), Στεφανάτος, Πολλάτος Δημ., Κορσούμοφ, Κορσιάνος, Μπούσι, Πολλάτος Αλ., Ντεντλάλα, Λαμπρόπουλος.
Πατείστε εδώ να δείτε το φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου