Κυριακή, Ιανουαρίου 20

Σε φουλ ρυθμούς και κέφι η σημερινή γιορτή των Διλινάτων (Εικόνες)



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στην ταβέρνα «Koutoupas Paradise» στις Άμμες, η ετήσια γιορτή με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Διλινάτων, που φέτος μάλιστα βρίσκει την ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας, κάνοντας το κλίμα ακόμη πιο γιορτινό!
Η αίθουσα ήταν γεμάτη από τους φίλους της ομάδας του «μεγάλου χωριού» και το κέφι στη συνέχεια να πιάνει «κόκκινο».
Στο χαιρετισμό και στη σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος Κώστας Βαρτελάτος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στη γιορτή, έκανε έναν σύντομο απολογισμό, για τα τεκταινόμενα του Συλλόγου την χρονιά που έφυγε.
Θα αποτελούσε έκπληξη, αν δεν είχε αναφερθεί με τον ιδιαίτερα καυστικό τρόπο, αλλά και την ειλικρίνεια που τον διέπει, στα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς, κυρίως στις αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ συγκινημένος αποχαιρέτησε τον Σάκη Αναλυτή που πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό Κεφαλονιάς, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για έναν ποδοσφαιριστή που το ήθος του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και απευθυνόμενος στον ίδιο του είπε ότι αυτή η αποχώρηση είναι προσωρινή. 
Να τονήσουμε ότι στο σημείο αυτό όλη η αίθουσα καταχειροκρότησε παρατεταμένα τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.
Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας, από την ψυχή των Διλινάτων κ. Φώτη Κουνάδη.
Η συνέχεια δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική, με το γλέντι και τους χορούς να κρατούν καλά με τη συνοδεία της  καταπληκτικής ορχήστρας του Γιώργου Παυλάτου και το κέφι να ανεβάζει το θερμόμετρο, ακόμη περισσότερο, στην ήδη ζεστή ατμόσφαιρα!!
Τίμησαν με την παρουσία του την γιορτή των Διλινάτων, ο αντιδήμαρχος Λειβαθούς κ. Ηλ. Κουρκουμέλης, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Δ.Σ. κ. Σπ. Σαμούρης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγγ. Κωνσταντάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Στ. Σπαθής, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Διλινάτων κ. Βαγγ. Γασπαράτος, ο τοπικός Σύμβουλος Διλινάτων Τ. Τζωρτζάτος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμής, ο πρόεδρος της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. της Ένωσης κ. Γερ. Καραντινός, ο πρόεδρος της Υ.Ε. και ταμίας επίσης της Ένωσης κ. Θαν. Ψαρράς.
Ψυχή της εκδήλωσης ήταν ο Φ. Κουνάδης που δεν σταμάτησε καμία στιγμή να τρέχει προκειμένου να υπάρξει απόλυτη επιτυχία στην εκδήλωση και παράλληλα να ικανοποιήσει τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και τους φίλους της ομάδας.
Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του «μεγάλου χωριού» για αυτή την καταπληκτική βραδιά που μας πρόσφερε ευχόμενοι σε όλους στον Α.Ο.Δ., να έχουν μια καλή αθλητική χρονιά με πολλές επιτυχίες και υλοποίηση των στόχων τους…..
Και του χρόνου!
Να αναφέρουμε ότι σε κλήρωση μεταξύ των ποδοσφαιριστών της παιδικής ομάδας, που έγινε στην γιορτή κληρώθηκε μια φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και συγκεκριμένα του διεθνή Μιχάλη Μπακάκη, υπογεγραμμένη από τον ίδιο και ουσιαστικά αντιπροσώπευε το φλουρί.

Εικόνες από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας Α.Ο. Διλινάτων

























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου