Κυριακή, Ιανουαρίου 20

Πρωταθλητής "χειμώνα" στην Α' κατηγορία ο Α.Ο. Διλινάτα .... 5-0 την Πρόοδο στην Ιθάκη


Καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι πρωτοπόροι, πήραν σπουδαία όσο και εύκολη σχετικά νίκη στην Ιθάκη από την τοπική Πρόοδο, με σκορ 5-0.
Έτσι, συνεχίζουν αήττητοι την πορεία τους στην κορυφή με διαφορά 5 βαθμών από τον δεύτερο Παλληξουριακό, με ένα όμως παραπάνω παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι με μια δεύτερη συνεχόμενη ήττα, έχασαν σημαντικό έδαφος και έπεσαν βαθμολογικά.
Συμπερασματικά η νίκη της ομάδας του «μεγάλου χωριού» κρίνεται δίκαιη, όσο και εύκολη, απέναντι σε μια ομάδα που είχε πολλές ελλείψεις.
Τα γκολ του αγώνα
Οι φιλοξενούμενοι πολύ νωρίς θα βρεθούν μπροστά στο σκορ, αφού στο 2’ σε μια φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή, ο Λουκάτος θα εκμεταλλευθεί τη σύγχυση και με κοντινό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Μια ωραία συνεργασία μεταξύ Διον. Τζωρτζάτου-Χασάι στο 16’ θα φέρει το 0-2 για τα Διλινάτα με ψύχραιμο πλασέ του δεύτερου.
Στο 61’ το σουτ του Διον. Τζωρτζάτου θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γ. Τσιντήλα.
Ο Χασάι στο 25’ από αριστερά, θα βγάλει την μπάλα στην περιοχή, ο Λουκάτος θα «πατήσει» για τον Διον. Τζωρτζάτο και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ θα πετύχει το 0-3 και κάπου εδώ «κλειδώνει» και τη νίκη της ομάδας του.
Με αυτό το 0-3 οι ομάδες θα αποσυρθούν στα αποδυτήρια για το πρώτο μισό του αγώνα.
Το 0-4 για την ομάδα του Γ. Τόγια θα πετύχει στο 71’ ο Γερ. Τζωρτζάτος με κοντινό πλασέ, ύστερα από την πάσα του Κοσμάτου.
Και στο 87’ Τζωρτζάτος Κ. – Ε. Καλαφάτης αλλάζουν την μπάλα στο κόρνερ, από δεξιά, με τον πρώτο να κάνει το σουτ και το Βουκελάτο που κερδίζει τις κόντρες να εκμεταλλεύεται την αμυντική αδράνεια και με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-5.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τον κ. Ν. Αντωνιάδη και την κα Ε. Μπακάκη.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος:(Χ. Μανωλόπουλος), Τσιντήλας Γ., Αρταβάνης, Πάτερης, Τσιντήλας Τ., Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Καρανίκας, Tσάμης, Ηλιόπουλος, Γρίβας, Κασσιανός.
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Ντερβισάι, Καλαφάτης Ε., Τζωρτζάτος Κ., Νεστερένκο, Τζωρτζάτος Διον. (80’ Βουκελάτος), Χαραλαμπόγλου, Μούκα (46’ Τζωρτζάτος Χρ.), Λουκάτος, Δρόσος (58’ Τζωρτζάτος Γερ.), Χασάι (46’ Αλεξάτος), Κοσμάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου