Δευτέρα, Ιανουαρίου 21

Συνεχίζει στην κορυφή, αήττητος Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 3-0 τον Εθνοφρουρό


Επιστροφή στην κορυφή, μετά από ένα 24ωρο για την ομάδα του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, αφού σήμερα το απόγευμα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, επιβλήθηκε του Εθνοφρουρού με σκορ 3-0, παίρνοντας παράλληλα μια άτυπη ρεβάνς από τη μοναδική ομάδα, που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να του κλέψει βαθμούς.
Το «τριφύλλι» καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, φτάνοντας τελικά σε μια εύκολη, όσο και δίκαιη νίκη, διατηρώντας παράλληλα για ακόμη μια αγωνιστική το αήττητο.
Φάσεις και γκολ
Ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 15' με τον Τόκο να απομακρύνει την μπάλα πάνω από τη γραμμή στο πλασέ του Μακρίδη.
Οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν με ένα φάουλ του Χρυσανθακόπουλου στο 17’ και τον Παπαστεργίου όμως να μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 20’ το «τριφύλλι» θα ανοίξει το σκορ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γασπαρινάτου για το 1-0.
Στο 42’ οι γηπεδούχοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους, με τον Σωτ. Μπάμπη να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, μετά την ενέργεια του Φωή από δεξιά και την σέντρα του Πάπα.
Με το σκορ στο 2-0 για τους γηπεδούχους θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.
Με την έναρξη του δεύτερου, ο Χρυσανθακόπουλος εκτελεί το φάουλ όμως η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από την εστία του Παπαστεργίου.
Πολύ καλή ευκαιρία θα χαθεί στο 60' για τον Εθνοφρουρό για να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, με τον Κοσμετάτο.
Στο 85’ η ομάδα του Τ. Φωή θα «κλειδώσει τη νίκη της, αφού θα πετύχει το 3-0 μετά από ωραία ενέργεια και πλασέ στην κίνηση του Beshaj.
Στη συνέχεια και μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα θα υπάρξουν κάποιες καλές στιγμές στο παιχνίδι, που όμως δεν μετουσιώνονται σε γκολ με αποτέλεσμα το 3-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής ο κ. Β. Παναγιωτόπουλος με βοηθούς τον κ. Ν. Αντωνιάδη και την κ. Ε. Μπακάκη.
Οι συνθέσεις
ΠΑ.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Σπαθής, Τασιούλης, Σακκάτος, Γασπαρινάτος, Κατσούρης (75’ Μπαζάρογλου), Φωής (80’ Deraj), Πάπα, Μακρίδης, Μπάμπης, Beshaj.
Εθνοφρουρός:(-), Μενεγάτος, Λαζαράτος, Γασπαρινάτος, Τόκος, Τζωρτζάτος Σ., Σέρρας, Κοσμετάτος (62’ Καμπανός), Θωμάτος, Χρυσανθακόπουλος, Χατζής, Μιχαλάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου