Τετάρτη, Ιανουαρίου 23

Καλή παρουσία για την Εικοσιμία στο Σχηματάρι... Τη νίκη όμως το Ύπατο 2-0


Η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Υπάτου δυσκολεύτηκε πάρα πολύ μέχρι να βρει τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του Α.Ο. Εικοσιμίας που «κατέβηκε» με μόλις 11 παίχτες, αλλά τα κατάφερε, τελικά, το έκανε, μάλιστα, δυο φορές και επικράτησε με 2-0, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες.
Η εικόνα του αγώνα
Στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 14η αγωνιστική του 8ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που έγινε το πρωί (η σέντρα έγινε στις 11:00’) στο δημοτικό στάδιο του Σχηματαρίου («Ευάγγελος Δεπάστας»), η μόνη στιγμή που απείλησαν οι φιλοξενούμενοι ήταν στο 2ο λεπτό όταν η μπάλα έφτασε στον Δημ. Πολλάτο, λίγο έξω από την περιοχή. Αυτός προσπάθησε να νικήσει τον Σταυριανό με ωραίο, δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
Από το σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, πήραν τα ηνία του αγώνα, είχαν την κατοχή της μπάλας και άρχισαν να πιέζουν για το γκολ.
Δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες, σε ορισμένα χρονικά σημεία ήταν καταιγιστικοί, αλλά είτε ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια, είτε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, είτε οι αμυντικοί έδιωχναν.
Οι παίχτες του Στάθη Σταθόπουλου έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες, ορισμένες «κλασσικές», με κορυφαίες στο 41’, στο σουτ του Γκούμα που τράνταξε το αριστερό δοκάρι και στο 45’ όταν μετά από την ασφυκτική πίεση και σουτ, η μπάλα από πόδι αμυντικού πήγε στο δεξί δοκάρι.
Έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς γκολ.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Μπερνιδάκης ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή από τον γκολκίπερ Τσέτσα.
Την ποινή εκτέλεσε ο Σαραντόπουλος, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.
Οι του Υπάτου, όμως, πάρα το άγχος που άρχισε να πιέζει, συνέχισαν να επιτίθενται και στο 67’ ο Καντού έκανε την πάσα από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Σπηλιώτη και αυτός από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.
Το γκολ έδιωξε το άγχος και τα «σύννεφα» που είχαν μαζευτεί πάνω από το στάδιο και οι γηπεδούχοι έπαιξαν πλέον πιο ελεύθερα.
Συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες και στο 80’ μετά από φάση διαρκείας μέσα στα καρέ του Τσέτσα, η μπάλα έφτασε στον Καντού και αυτός με ωραίο, ψύχραιμο πλασέ, έκανε το 2-0 που «σφράγισε» την «αγχωτική» νίκη.

Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Ανδρικόπουλος από τις Κυκλάδες.
Βοηθοί διαιτητές ήταν ο Αντώνης Μουτάφης, από τον ίδιο σύνδεσμο και ο Κωνσταντίνος Όντος από την Αθήνα.
Οι συνθέσεις
Α.Ο. Υπάτου:(Στάθης Σταθόπουλος), Σταυριανός, Αργυρίου (57’ Σπανός), Ευθυμίου, Οικονομόπουλος, Καράι (72’ Παπαχαραλάμπους), Δέδες (85’ Μίχος), Γκούμας, Σαραντόπουλος (64’ Καντού), Ντελέκος, Σπηλιώτης, Μπερνιδάκης. 
Α.Ο. Εικοσιμίας:(Μιχ. Αθηναίος), Τσέτσα, Κουμαριώτης, Μάστορας, Στεφανάτος, Πολλάτος, Λαμπρόπουλος, Αποστόλου, Κορσούμοβ, Ντεντλαλα, Μπούσι, Μινέτος.
Πηγή:http://www.starsports.gr
Εικόνες





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου