Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30

Το "μπαμ" της αγωνιστικής στα Τζαννάτα.... Ηρακλής - Πρόοδος 1-0


Το «μπαμ» της αγωνιστικής έγινε σήμερα Κυριακή 29/9, το πρωί στο Δημοτικό Τζαννάτων, με την επικράτηση του Ηρακλή Πρόννων με σκορ 1-0 επί της Προόδου Ιθάκης και εκτός του ότι πρόσθεσε τους πρώτους τρεις βαθμούς του σε έναν δύσκολο όμιλο, έβαλε και «φωτιά» σε αυτόν.
Η νίκη του αυτή του δίνει το δικαίωμα για το όνειρο της κατάκτησης, του ενός από τα δύο εισιτήρια του Α’ ομίλου και την επόμενη φάση του τοπικού κυπέλλου.
Σε γενικές γραμμές στα Τζαννάτα, είχαμε ένα μέτριο ποιοτικά με λίγες καλές στιγμές παιχνίδι, τους γηπεδούχους να πατούν καλύτερα και στο τέλος ευτύχησαν να πάρουν μια σπουδαία από κάθε άποψη νίκη.
Μια νίκη που δίνει, εκτός των βαθμών και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.
Φαίνεται ότι εκεί στα Τζαννάτα ο Σπ. Τζωρτζάτος κάνει καλή δουλειά και φέτος θα παρακολουθήσουμε έναν διαφορετικό Ηρακλή.
Από την άλλη η Πρόοδος, κατώτερη του αναμενόμενου, δεν κατάφερε να μπει στο παιχνίδι με αξιώσεις και στο προς το τέλος του αγώνα δέχθηκε το τέρμα, χάνοντας και το 1 βαθμό που διατηρούσε μέχρι τότε.
Φάσεις και γκολ
Το μοναδικό «χρυσό» γκολ του αγώνα πέτυχε στο 87’ με κοντινή προβολή του Σπ. Τζωρτζάτου μετά από καλοχτυπημένο φάουλ στην αντίπαλη περιοχή.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Σπ. Χρηστάτο.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής Πρόννων:(Σπ. Τζωρτζάτος), Σταθάτος Γ., Δημητράτος, Ρώσσης (46’ Στάβερης Κ.), Τζωρτζάτος, Νικολετάτος, Ρασσιάς Σπ., Rrapaj (70’ Γκιάφης), Μανέντης Α., Σταθάτος Γ., Σπαθής Α., Σακελαρίου (75’ Θεοδωράτος).
Πρόοδος Ιθάκης:(Χρ. Μανωλόπουλος), Τσιντήλας Γ., Αμάραντος, Πάτερης Μ., Λαγκαδάς, Αρταβάνης, Τσάμης, Χύκα (82’ Bushi), Χαιντάρι, Ηλιόπουλος (53’ Γαλάτης), Τσίγκος, Βάσος.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου