Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 18

Ξεκίνησε σήμερα στις Βασιλικάδες η προετοιμασία του Α.Ο. Ερύσσου (Εικόνες)

Ξεκίνησε, έστω και με λίγο καθυστέρηση, λόγω των εποχικών επαγγελμάτων των περισσότερων ποδοσφαιριστών, σήμερα στο Δημοτικό Βασιλικάδων, την προετοιμασία του ο Α.Ο. Ερύσσου.
Τα χαμόγελα και η αισιοδοξία ήταν εμφανή στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών, αλλά και της Διοίκησης, που φέτος θέλουν να πιστεύουν ότι το όνειρο της ανόδου στη «μεγάλη» κατηγορία θα πάρει σάρκα και οστά και η ομάδα από την Έρυσσο θα γράψει ιστορία.
Τους ποδοσφαιριστές καλωσόρισε ο πρόεδρος κ. Γ. Χαϊδεμένος και η Διοίκηση, ευχόμενοι υγεία, επιτυχίες τη νέα χρονιά και προπάντων μακριά από τραυματισμούς.
Αμέσως μετά, τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον π. Γιάννη Κοψίνη, ο οποίος και αυτός έδωσε ανάλογες ευχές στην Διοίκηση και στους ποδοσφαιριστές.
Στη συνέχεια, οι αδελφοί Καππάτου, που παρέμειναν και αυτή την σεζόν στον πάγκο της Ερύσσου, προκειμένου να συνεχίσουν το έργο τους και την ανοδική πορεία της ομάδας, μετά τις καθιερωμένες ευχές, εξήγησαν το πρόγραμμα προετοιμασίας, που θα είναι πολύ σύντομο, μιας και οι υποχρεώσεις του Συλλόγου ξεκινούν σε ένα περίπου 10ήμερο, αλλά και το φετινό πλάνο γενικότερα.
Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση, με ελαφρύ τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις Φ.Κ., ενώ υπήρχαν και κάποιες δικαιολογημένες απουσίες, λόγω εργασίας των παιδιών.
Εδώ να πούμε ότι οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θα ξεκινήσουν με τον αγώνα κυπέλλου και αντίπαλο την Εύγερο το Σαββατοκύριακο 28-29/9 στο Δημοτικό Βασιλικάδων.
Εικόνες από τη σημερινή 1η της Ερύσσου










Ευχαριστούμε τον κ. Δημ. Καραχρήστο για την παραχώρηση των παραπάνω φώτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου