Τρίτη, Σεπτεμβρίου 10

1-1 Σάμη και Εικοσιμία σήμερα σε φιλικό στον Καραβόμυλο (Εικόνες)

Μετά τις πολύ έντονες και κοπιαστικές πρώτες προπονήσεις, σειρά παίρνουν τα φιλικά προετοιμασίας για τις ομάδες, αφού όπως αναμένεται το Σαββατοκύριακο 28 – 29 του μήνα, αρχίζουν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, με αγώνες του τοπικού κυπέλλου.
Έτσι, σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο, Σάμη – Εικοσιμία βρήκαν την ευκαιρία να «ξεμούδιασαν» με ένα φιλικό παιχνίδι προπόνησης.
Όμως, αν για τους ποδοσφαιριστές ήταν απλά ένα «ξεμούδιασμα», για τους δυο προπονητές, Τ. Παπαθεοδωρόπουλο και Άκη Τσιμάρα, ήταν ένα καλό τεστ για να μπορέσουν να δουν την αγωνιστική κατάσταση, την ετοιμότητα, αλλά και την πρόοδο των ποδοσφαιριστών τους.
Για τους γηπεδούχους ήταν το δεύτερο, μετά από αυτό στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο τον Παλληξουριακό (0-0), ενώ για τους φιλοξενούμενους το πρώτο.
Σε γενικές γραμμές, ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι προπόνησης και τις δυο ομάδες να παρουσιάζουν κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους, όμως σε καμία περίπτωση, όπως είναι άλλωστε φυσιολογικό, δεν έδειξαν απόλυτη ετοιμότητα.
Για την ιστορία, αν και ελάχιστα ενδιαφέρει, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1 - 1.
Σκόρερ
Ο Κοκκόσης για την Εικοσιμία πέτυχε το 0-1, για να ισοφαρίσει ο Ζαχαράτος για την Σάμη σε 1-1.
Να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν σουτ του Α. Κορσιάνου στο δοκάρι, ενώ οι γηπεδούχοι διπλό στην ίδια φάση με τον Στ. Καππάτο.
Σάμη:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Κ. Μωραΐτης, Πολυχρονάτος, Ζησιμάτος, Μωραΐτης Ν., Παπαδημάτος, Καππάτος, Τρίφι, Δρακουλόγκωνας, Δ. Βιτωράτος, Μετάι, Αμούργης Ι..
Έπαιξαν και οι:Σοφιανός, Αράπογλου, Ζαχαράτος, Κορσιάνος Π..
Εικοσιμία:(Α. Τσιμάρας), Σκαμαντζούρας, Ντουκάι Α., Χρίστο, Κουμαριώτης, Μπούσι, Λογκόνης, Μινέτος Γ., Κορσιάνος Α., Κοκκόσης. Κούρτι, Χοτζάι.
Έπαιξαν και οι: Μάστορας, Καπλάνης, Πρέτζας, Μπαξεβάνος, Μεσολωράς, Δημητρώφ, Μάρκου.
Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι Σάμης - Εικοσιμίας































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου