Σάββατο, Σεπτεμβρίου 7

Συνάντηση γνωριμίας παικτών - τεχνικού team σήμερα στο Κλειστό για τον Α.Σ. Κεφαλονιά (Εικόνες-Δηλώσεις)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 7/9 το μεσημέρι, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» η πρώτη συνάντηση – γνωριμία των παικτών του Α.Σ. Κεφαλονιά με τον νέο τους προπονητή, όλο το team και τη Διοίκηση ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας και της συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α.Η..
Το κλίμα ήταν ευχάριστο και αισιόδοξο για μια καλή πορεία, που μέσα από το όμορφο παιχνίδι να αισθάνονται χαρά και ικανοποίηση.
Βοηθός του Γιάννη Βουργίδη θα είναι ο Φίλιππος Φανός.
Στους συγκεντρωμένους αθλητές μίλησαν ο General manager του Α.Σ.Κ., Μιχάλης Κουγιανός και ο υπεύθυνος προπονητικού σχεδιασμού Πάνος Ματιάτος.
Τέλος ο Γιάννης Βουργίδης, αφού ανέλυσε το φετινό πλάνο του Συλλόγου, στη συνέχεια ζήτησε από τους αθλητές του να είναι συνεπείς στις προπονήσεις, ώστε με την δουλειά που θα γίνει να μπουν οι σωστές βάσεις για μια επιτυχημένη χρονιά.
Ευχήθηκε σε όλους υγεία και επιτυχίες σε προσωπικό, όσο και ομαδικό επίπεδο.
Από τη σημερινή συγκέντρωση απουσίασε ο έμπειρος Νικόλας Βαλλιανάτος, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα του Α.Σ.Κ., μετά από έναν χρόνο παρουσίας του στον Κεφαλληνιακό 2013.
Παρόντες επίσης στο Κλειστό και όλη η Διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Μιχάλη Βασιλάτο.
Να ευχηθούμε σε όλους καλή επιτυχία με υγεία, ιδιαίτερα στον Γιάννη, ένα δικό μας παιδί, γνώστη του χώρου, να έχει επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα και υπό τις οδηγίες του να φέρει τον Σύλλογο στην θέση που του αξίζει.
Δηλώσεις Γ. Βουργίδη
Εικόνες από τη σημερινή 1η του Α.Σ.Κ.






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου