Κυριακή, Σεπτεμβρίου 8

Φιλική ήττα για τα Διλινάτα στα Σαβάλλια από τον τοπικό Ολυμπιακό


Την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» οι ποδοσφαιριστές των Διλινάτων, αλλά και ο ίδιος, ο Γιώργος Τόγιας,  να διαπιστώσει την αγωνιστική τους ετοιμότητα, είχαν σήμερα στην Ηλεία και συγκεκριμένα στα Σαβάλλια με τον τοπικό Ολυμπιακό, ομάδα της Α1’ Ε.Π.Σ. Ηλείας.
Αγωνιστικά, πολύ πιο έτοιμη η ομάδα της Ηλείας, αν και έχει πολύ μικρή σημασία, απλά για την ιστορία το αναφέρουμε, επικράτησε της Κεφαλονίτικης ομάδας με σκορ 6-1.
Το μοναδικό γκολ για τα Διλινάτα πέτυχε ο Γ. Βουκελάτος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Σε γενικές γραμμές η ομάδα του «μεγάλου χωριού», στο πρώτο της φιλικό, έδειξε κουρασμένη από την σκληρή προετοιμασία, αλλά και το ταξίδι και δεν μπόρεσε να δείξει τον καλό της εαυτό, παρότι είχε κάποια καλά διαστήματα και κάποιες καλές στιγμές, μεταξύ αυτών και δυο δοκάρια.
Φυσικά, με τον καιρό και όταν πρέπει να υπερασπιστεί τους φετινούς στόχους της, τόσο στο τοπικό κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας αναμένεται να είναι έτοιμη.
Η σύνθεση των Διλινάτων:(Γ. Τόγιας), Τσιαουσντέλιο, Κ. Τζωρτζάτος, Χρ. Τζωρτζάτος, Δημ. Τζωρτζάτος, Φ. Τζωρτζάτος, Διον. Τζωρτζάτος, Αλεξάτος, Ντεντλάλα, Δημ. Πολλάτος Βουκελάτος, Δρόσος.
Έπαιξαν και οι:Μπαζάρογλου, Αλ. Τζωρτζάτος, Γεωργόπουλος, Ντερβισάι, Νεστερένκο, Κοσμάτος, Σπαθής, Δούρος.
Εικόνες




Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου