Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17

Ξεκινούν οι Εγγραφές & Προπονήσεις στην Ακαδημία Μπάσκετ του Α. Σ. Κεφαλονιά


Από σήμερα Τρίτη 17/9/2019 ορίζεται επίσημα η αφετηρία της νέας αθλητικής χρονιάς για την λειτουργία και τις εγγραφές όλων των τμημάτων των ακαδημιών του Α. Σ. Κεφαλονιά. 
Συγκεκριμένα μπορούν οι γονείς των αθλητών & αθλητριών νέων και παλαιότερων, να προσέρχονται στο κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», για την εγγραφή των παιδιών τους, καθώς και για να ενημερωθούν για τη λειτουργία των τμημάτων την περίοδο 2019-2020, αλλά και να λάβουν το πρόγραμμα των προπονήσεων, κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή μετά τις 6 το απόγευμα. Υπεύθυνη εγγραφών Μαρία Παναγιώτου (τηλ.6932491468).
Πρωταρχικός στόχος των Τμημάτων Υποδομής του Α.Σ.Κ. είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται το άθλημα, αλλά ταυτόχρονα να διαμορφώσουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, πειθαρχία, κοινωνικότητα και ομαδικότητα.
Οι Ακαδημίες απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 5-18 ετών.
Και την φετινή χρονιά  θα λειτουργήσουν τμήματα Pro Junior, Junior, Pro Mini, Mini, Παμπαίδες, Παιδικό, Εφηβικό, καθώς και τμήματα Κοριτσιών Παγκορασίδες & Κορασίδες, που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου