Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27

Η Pre game της πρεμιέρας και των 4 ομίλων του τοπικού κυπέλλου

Πρεμιέρα στο τοπικό κύπελλο αυτό το Σαββατοκύριακο
Επιτέλους, μετά το Super Cup της Τετάρτης και την επίσημη έναρξη της περιόδου, ξεκινάει και για τις υπόλοιπες ομάδες, η ποδοσφαιρική δράση στα νησιά μας, μετά από αρκετούς μήνες.
Το Σαββατοκύριακο 28-29/9 ξεκινάμε λοιπόν τη νέα σεζόν, με αγώνες για την 1η φάση του τοπικού κυπέλλου και μάλιστα με τη νέα του μορφή, αφού πλέον δεν υπάρχουν ζευγάρια, αλλά όμιλοι και συγκεκριμένα τέσσερις των τεσσάρων ομάδων.
Οι 11 ομάδες της «μεγάλης» κατηγορίας και οι 5 της «μικρής», στο σύνολο τους 16, θα δώσουν τη δική τους «μάχη» για τα δύο εισιτήρια κάθε ομίλου, τα οποία θα τις ταξιδέψουν, μετά από 6 αγωνιστικές στη φάση των «8» της διοργάνωσης.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά τους.
Στον Α’ – Β’ και Γ’ όμιλο διακρίνουμε 3 ομάδες από την Α’ κατηγορία και 1 από την Β’, ενώ  στον Δ’ 2 από την Α’ και επίσης 2 από την Β’.
*Να διευκρινίσουμε για το 4ο όμιλο δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την διοργανώτρια για το μέλλον της Α.Ε. Κεφαλονιάς στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Σίγουρα δεν υπάρχει σε κάποια από τις αναρτήσεις της και αυτό ίσως αφήνει την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, εκτός!
          
Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές των αγώνων όλων των ομίλων:
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Α’  Όμιλος
Σάββατο   28-9-2019   ώρα:  16:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Διλινάτα – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Χατζηγεωργίου
Νίκος

Μπακάκη Ε.
Βουτσινάς Α.
2.
Κυριακή    29-9-2019   ώρα:  11:30
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Ηρακλής Πρ. - Α.Ο. Πρόοδος
Μενεγάτος
Λευτέρης
Κομητόπουλος Π.
Χρηστάτος Σπ.
3.
Β’   Όμιλος
Κυριακή    29-9-2019   ώρα:  16:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Εθνοφρουρός - Α.Ο. Σάμης

Χρηστάτος
Σπύρος

Μενεγάτος Ε.
4.
Τετάρτη   2-10-2019   ώρα:  16:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Εικοσιμίας –  Πυλαριακός

----------

----------
5.
Γ’   Όμιλος
Σάββατο   28-9-2019   ώρα:  16:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Παλληξουριακός – Α.Ο. Εθνικός

Καραΐσκος
Απόστολος

Κομητόπουλος Π.
Αντωνιάδης Ν.
6.
Κυριακή    29-9-2019   ώρα:  16:00
Δημοτικό Βασιλικάδων
Α.Ο. Ερύσσου – Π.Α.Ο. Εύγερος
Κομητόπουλος
Παναγής
Ρηγοπούλου Δ.
Μάστορα Μ.
7.
Δ’   Όμιλος
Σάββατο   28-9-2019   ώρα:  11:30
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Πρόννοι – Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.

Χρηστάτος
Σπύρος
Μενεγάτος Ε.
Δαμιανού Α.
                 
Η αυλαία της πρεμιέρας του τοπικού κυπέλλου, ανοίγει το Σάββατο 28/9, με το παιχνίδι του Δ’ ομίλου, όπου περυσινοί πρωταθλητές, χαμένοι του Super Cup την περασμένη Τετάρτη, Πρόννοι, στο Δημοτικό των Τζαννάτων, στις 11:30 θα φιλοξενήσουν τον Οδυσσέα Ιθάκης, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία.
Οι πρωταθλητές, είναι το φαβορί και θέλουν, αφήνοντας πίσω την απώλεια του πρώτου τίτλου της χρονιάς, να μπουν με το «δεξί» στο θεσμό, με μια νίκη που επιθυμούν μάλιστα να συνδυαστεί και με μια επίσης καλή εμφάνιση.
Σαφώς και φέτος είναι ενισχυμένοι με στόχο να διατηρήσουν το περυσινό τους τίτλο, αλλά και να κατακτήσουν το κύπελλο.
Η ομάδα της Βόρειας Ιθάκης, στα Τζαννάτα θα παρουσιαστεί για το καλύτερο και την έκπληξη, αφού έστω και έναν βαθμό να «κλέψει» θα είναι μεγάλη επιτυχία!
Στον Δ’ όμιλο συμμετέχουν δύο ομάδες από την Α’ κατηγορία και επίσης δύο από την Β’!
          
Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, αναμένουμε για τον Α’ επίσης όμιλο το απόγευμα, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 4 μ.μ., μεταξύ των δυνατών Διλινάτων και του πρωτοεμφανιζόμενου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Σίγουρα οι τυπικά γηπεδούχοι παρουσιάζονται φέτος πολύ ενισχυμένοι και είναι αντικειμενικά είναι το φαβορί της αναμέτρησης.
Από την άλλη, οι «πράσινοι», με μια καλή, όπως έδειξε στα φιλικά προετοιμασίας ομάδα, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και μια μεγάλη έκπληξη.
Σίγουρα και οι δυο, σε έναν όμιλο με τρεις ομάδες από την Α’ κατηγορία, θα έχουν μεγάλο κίνητρο να ξεκινήσουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.
          
Την ίδια ώρα, σε παιχνίδι του Γ’ ομίλου, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ληξουριώτικων ομάδων, ανοίγουν με το μεταξύ τους τοπικό  ντέρμπι, την ίδια ώρα και παράλληλα κλείνουν το πρόγραμμα του Σαββάτου.
Ο Παλληξουριακός κάτοχος και του φετινού Super Cup της Ένωσης μας, θέλει να κάνει καλό ποδαρικό και στον θεσμό του τοπικού κυπέλλου, αντιμετωπίζει τον συντοπίτη του Εθνικό Κεφαλονιάς.
Ένα σημαντικό παιχνίδι που μπορεί να έχει φαβορί τους τυπικά γηπεδούχους, αν και σε τέτοιες οι συναντήσεις, κάποιες φορές μπορεί να κρύβουν και κάποιες εκπλήξεις, αφού εδώ μετράνε, εκτός του αγωνιστικού και το γόητρο.
Και σε αυτό τον όμιλο συμμετέχουν τρεις ομάδες από την Α’ κατηγορία και μία από την Β’.
          

Η αγωνιστική δράση μεταφέρεται πλέον την επόμενη ημέρα, Κυριακή 29/9, αρχικά με το παιχνίδι του Α’ ομίλου, μεταξύ Ηρακλή Πρόννων – Προόδου Ιθάκης στις 11:30 το πρωί στα Τζαννάτα.
Ένα παιχνίδι για τον Α΄όμιλο, με αρκετό ενδιαφέρον και τον ανανεωμένο Ηρακλή Πρόννων, με νέο προπονητή στην άκρη του πάγκου του τον Σπ. Τζωρτζάτο, απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας να θέλει το θετικό αποτέλεσμα.
Από την άλλη, οι Ιθακήσιοι θα παραταχθούν στα Τζαννάτα σαν φαβορί και μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, γιατί με διαφορετικό αποτέλεσμα ίσως μπλέξουν σε περιπέτειες στη συνέχεια, αφού ο συγκεκριμένος όμιλος είναι από τους πιο δύσκολος και θέλει βαθμούς.
          
Το απόγευμα της ίδια ημέρας και ώρα 4 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Εθνοφρουρός θα φιλοξενήσει τη δυνατή Σάμη, σε ένα παιχνίδι που έχει φαβορί τους φιλοξενούμενους και είναι για τον Β' όμιλο.
Σε αυτόν τον όμιλο συμμετέχουν τρεις ομάδες της Α’ κατηγορίας και ο Εθνοφρουρός από την Β’, έτσι για την Σάμη, που είναι ανώτερη σαν ομάδα, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, εκτός της νίκης και των τριών βαθμών.
Οι γηπεδούχοι, θα χρειαστούν μεγάλη προσπάθεια για κάτι καλό ή έστω να φανούν ανταγωνιστικοί στον αγωνιστικό χώρο.
          
Αποτέλεσμα εικόνας για αο ερυσσου SportstheaΤέλος η 1η αγωνιστική των τεσσάρων ομίλων, ολοκληρώνεται την ίδια ώρα στις Βασιλικάδες, με το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στην Εύγερο και τον γηπεδούχο Α.Ο. Ερύσσου και είναι για τον Γ’ όμιλο.
Οι γηπεδούχοι, με όπλο την έδρα τους θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, απέναντι σε μια ομάδα Α’ κατηγορίας και από εκεί και πέρα ότι έρθει καλοδεχούμενο.
Οι φιλοξενούμενοι, πολύ ανανεωμένοι φέτος και με νέο προπονητή, τον έμπειρο Θ. Βουκελάτο, θέλουν νίκη για να μπουν με το δεξί και να γίνουν φαβορί για την δεύτερη τουλάχιστον θέση του ομίλου, η οποία οδηγεί στους «8»!
Στις Βασιλικάδες περιμένουμε ένα καλό και αγωνιστικά ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά και αρκετό κόσμο στο στολίδι της Ερύσσου!
          
Η συνέχεια με την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής την Τετάρτη 2/10..... ενώ η Α.Ε.Κ. πρόλαβε και "έκλεισε" τη συμμετοχή της
Στο παιχνίδι που έχει αναβληθεί και είναι για τον Β’ όμιλο, μεταξύ Εικοσιμίας – Πυλαριακού, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2/10 και ώρα 16:30, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Η Α.Ε.Κ. πρόλαβε τις εξελίξεις και θα μετάσχει κανονικά. Το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων της, θα ορισθούν με απόφαση της Ε.Ε.Π & Κ.Ε. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
          
Προκρίνονται δυο από κάθε όμιλο στην επόμενη φάση των «8»
Να τονίσουμε ότι στην επόμενη φάση και στους «8» του θεσμού θα περάσουν, οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη και δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης κάθε ομίλου.
        
Η 2Η αγωνιστική 5-6/10-2019
Α’  όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
2.
Α.Ο. Διλινάτα – Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
Β’  όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Εικοσιμίας – Α.Ο. Σάμης
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός – Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
Γ’  όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς - Α.Ο. Ερύσσου
2.
Α.Ο. Παλληξουριακός - Π.Α.Ο. Εύγερος
Δ’  όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Πρόννοι – Α.Ο. Φωκάτα
2.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης - Α.Ε. Κεφαλονιάς
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου