Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28

Με το "δεξί" οι Πρόννοι 2-1 τον Οδυσσέα Ιθάκης


Σε ένα μέτριο, προς καλό ποιοτικά πρωινό παιχνίδι, σήμερα Σάββατο 28/9, στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Τζαννάτων, οι Πρόννοι κατάφεραν να ξεπεράσουν την απώλεια του φετινού Super Cup, της περασμένης Τετάρτης από τον Παλληξουριακό, να πάρουν τη νίκη με σκορ 2-1 και να μπουν με το δεξί στον Α’ όμιλο του τοπικού κυπέλλου.
Η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου, καλύτερη του αντιπάλου της θα πάρει τους τρεις πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση, που φέτος πλέον διεξάγεται με νέο  σύστημα και συγκεκριμένα σε ομίλους.
Ο Οδυσσέας από την άλλη, με μια κυρίως νεανική ομάδα προσπάθησε για το καλύτερο, πρόσεξε την άμυνα του, άλλωστε παρατάχθηκε με 11 όλους κι όλους στα Τζαννάτα, και προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα.
Το μόνο τελικά που κατάφερε, ήταν να μειώσει σε 2-1, αποτέλεσμα το οποίο τηρουμένων των αναλογιών, χαρίζει τουλάχιστον καλή ψυχολογία, ενώ είχαν και ένα δοκάρι (Α. Τσίρος α' ημίχρονο), όπως και οι Πρόννοι (Πολλάκης β' ημίχρονο).
Και οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν με σοβαρές ελλείψεις.
Τα γκολ
Οι γηπεδούχοι, θα πάρουν το προβάδισμα με την συμπλήρωση 20’ αγώνα, όταν ο Σπαθής εκτελεί το κόρνερ από αριστερά, ο Μουράγι ο 50ρης έφηβος τερματοφύλακας του Οδυσσέα, από τους κορυφαίους της ομάδας του, εδώ δεν μπορεί να κάνει κάτι, η μπάλα κοντράρει σε σώματα αμυντικών στο πρώτο δοκάρι και καταλήγει στον Πολλάκη, που πλασάρει από κοντά για το 1-0 της ομάδας του, ανοίγοντας παράλληλα σεφτέ στη διοργάνωση.
Στο 33’ ο Προσαλέντης ανατρέπει στην περιοχή τον Κόμητα, μετά από ωραία κάθετη του Σπαθή και ο διαιτητής κ. Σπ. Χρηστάτος υποδεικνύει την παράβαση.
Εκτελεί ο Πολλάκης που ξεγελάει τον τερματοφύλακα του Οδυσσέα και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 στον αγώνα, αλλά και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σε αυτόν.
Αυτό θα είναι και το σκορ για το πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη και λίγο, πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, συγκεκριμένα στο 88΄ο Μετσάνι Α. θα μειώσει για την ομάδα της Ιθάκης στο τελικό 2-1, με κοντινό διαγώνιο σουτ, ύστερα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Ν. Προσαλέντη και πάσα του Cela στον σκόρερ.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την και Α. Δαμιανού.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Δημ. Ζησιμάτος), Παπαβασιλείου, Σπαθής (85’ Σιμωτάς), Κουρκουμέλης Αλ., Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Χ., Κουρκουμέλης Σπ., Ρώσσης, Xhelaj (70’ Walkeb), Κόμητας, Δάρας, Πολλάκης (80’ Στάβερης Ν.).
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Μουράγι, Λεκατσάς, Προσαλέντης Ν., Τσίρος, Dylja, Προσαλέντης Γ., Μετσάνι Α., Cela, Καραντζής Ν., Καραντζής Θ., Παίζης.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου