Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28

Άνετη πρεμιέρα για τον Παλληξουριακό 8-0 στο τοπικό τον Εθνικό


Με μια πολύ εύκολη νίκη για τον Παλληξουριακό και σκορ 8-0, επί του Εθνικού, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στον Άγιο Αντώνη, το τοπικό Ληξουριώτικο ντέρμπι.
Η ομάδα του Ηλ. Ζερβού, με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την κατάκτηση της πρώτης φετινής της κούπας, και συγκεκριμένα του Super Cup της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., μπήκε από την αρχή δυνατά και επιβάλλοντας το ρυθμό της, δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία, απέναντι στην φιλότιμη ομάδα του Εθνικού, πετυχαίνοντας συνολικά οκτώ τέρματα.
Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα κατακτήσουν με ιδιαίτερη άνεση τους τρεις πρώτους βαθμούς στον θεσμό και θα βάλουν βάσεις για τον δεύτερο από τους τρεις φετινούς τους στόχους!
Όσον αφορά τους «κυανόλευκους», που είχαν κάποιες απουσίες, θα χρειαστούν βαθμούς από εδώ και πέρα για να μην βρεθούν με το καλημέρα εκτός κυπέλλου, μιας και ο όμιλος κάθε άλλο παρά εύκολος είναι, αλλά και βελτίωση σε όλους τους τομείς.
Τα γκολ
1-0 12’ Λυκούδης Αλ. με μονοκόμματο συρτό σουτ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής με το δεξί, ύστερα από απομάκρυνση των αμυντικών του Εθνικού.
2-0 17’ Ρεμούντης σε τετ-α-τετ, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα Andrea, πλάσαρε σε άδεια εστία.
3-0 20’ Μουρελάτος Χ., μετά τα στρώσιμο με τακουνάκι, από τον Ρεμούντη και δυνατό αριστερό πλασέ στο απέναντι παραθυράκι.
4-0 22’ Μουρελάτος Χ. με σκαστό σουτ με το αριστερό, από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του Andrea, που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι να σώσει την εστία του.
5-0 66’ Μετά από συνδυασμό Αδηλινη - Μαρούλη στον άξονα, ο Κ. Τοζάι θα βγει τετ-α-τετ και να πλασάρει ψύχραιμα με το δεξί στην αριστερή γωνία.
6-0 69’ Ο Μπαλάσκας Π., μετά την κούρσα στην αντεπίθεση από το κέντρο, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του και την άμυνα που ήταν αρκετά ψηλά, απέφυγε δυο αμυντικούς και τελείωσε με το αριστερό.
7-0 75’ Ο Μπαλάσκας Π. και πάλι, με εντυπωσιακό δεξί άπιαστο σουτ στην κίνηση, έξω από την περιοχή, θα "κρεμάσει" τον τερματοφύλακα του Εθνικού.

8-0 86’. Ο Μαρούλης άλλαξε την μπάλα με τον Τοζάι, μέσα στην περιοχή, με τον πρώτο να πλασάρει ψύχραιμα και να σκοράρει. Ο νεαρός Μαρούλης «έκλεψε» συνολικά τις εντυπώσεις σήμερα.
Εδώ, να αναφέρουμε, ότι ο Εθνικός στο 47’ και ενώ το σκορ ήταν 4-0 έχασε πέναλτι, αφού ο Τσέτσα απέκρουσε την εκτέλεση του Ε. Τοζάι.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλος και Ν. Αντωνιάδη.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Τσέτσα, Σιμωτάς, Συριάτος, Μαυροειδής Χ., Λούλουδας, Λυκούδης (46’ Μαρκάτος Σπ.), Μαρούλης, Ρεμούντης (46’ Μπαλάσκας Π.), Μουρελάτος Χ. (46’ Τοζάι Κ.), Κουκοβίνος (46’ Καμινάρης), Αδηλίνης.
Εθνικός:(Σ. Αναλυτής), Andrea (55’ Κατσιγιάννης), Διονυσάτος, Ταφάι, Κούτσης, Μπόνγκο, Κατερέλος (46’ Πετράτος), Τοζάι Ε., Αναλυτής Δ., Τανουσάι, Γαβαλάς, Λιάτος (60’ Σπυράτος).
Εικόνες από το σημερινό παιχνίδι







Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου