Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22

Νίκησε η Εικοσιμία τον Εθνικό σε φιλικό αγώνα (Εικόνες)


Φιλικό αγώνα προετοιμασίας έδωσαν σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Εικοσιμία με αντίπαλο τον Εθνικό Κεφαλονιάς.
Ήταν μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητες των παικτών τους, αλλά και των ομάδων τους οι προπονητές Ακ. Τσιμάρας και Σ. Αναλυτής, ενόψει των επίσημων αγώνων τους στους ομίλους του τοπικού κυπέλλου στις 2/10 και 28/9, με αντιπάλους τον Πυλαριακό και Παλληξουριακό αντίστοιχα.
Τα συμπεράσματα σίγουρα ήταν αρκετά, είδαν κάποια καλά στοιχεία, αλλά και κάποιες εξ ίσου αδυναμίες, κυρίως στην ανάπτυξη τους οι φιλοξενούμενοι και στην τελική προσπάθεια οι γηπεδούχοι, που πρέπει άμεσα να διορθωθούν.
Σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο ποιοτικά, τις ομάδες αρκετά κουρασμένες από την σκληρή προετοιμασία και την ζέστη να γίνεται ένας ακόμη αρνητικός παράγοντας για ένα καλύτερο θέαμα.
Φυσικά το μόνο που δεν ενδιαφέρει ήταν ο νικητής και το σκορ, απλά τα αναφέρουμε. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα από την Λειβαθώ με σκορ 4-2
Οι γηπεδούχοι, θα πρέπει να αναφέρουμε, ότι φάνηκαν αρκετά βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά που έχουν δώσει, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, αλλά όχι ακόμη έτοιμοι.
Τα γκολ
1-0 25’ Κορσιάνος με σουτ
2-0 35’ Λογκόνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι
3-0 49’ Αποστόλου με κοντινό πλασέ
4-0 58’ Κονόμης με κοντινό τεχνικό πλασέ
4-1 73’ Γαβαλάς με σουτ
4-2 Μαρούλης με κοντινό πλασέ ύστερα από μια εντυπωσιακή επέμβαση του Διον. Μεσολωρά.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία: (Ακ. Τσιμάρας), Σκαμαντζούρας, Μινέτος, Κούρτι, Κουμαριώτης, Χρήστο, Κονόμης, Λογκόνης, Μπούσι, Κορσιάνος, Καμπανός, Αποστόλου.
Έπαιξαν και οι: Κοψίνης, Χοτζάι, Μάρκου, Χαραλαμπέλης, Δημητρώφ, Πρέντζας, Λορεντζάτος, Μεσολωράς.
Εθνικός: (Σ. Αναλυτής), Χασανάι, Διονυσάτος, Μπόνγκο, Σινάι, Ταφάι, Αναλυτής Δημ., Μαρούλης, Τανουσάι, Αναλυτής Γ., Γαβαλάς, Λιάτος.
Έπαιξαν και οι: Κοντογιαννάτος, Κατσιγιάννης, Κατερέλος, Μύρτο, Πετράτος.
Εικόνες από το σημερινό παιχνίδι Εικοσιμίας - Εθνικού Κεφαλονιάς















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου