Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29

Πρωτάθλημα Κ-16.... 2Χ2 για τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 4-0 την Εικοσιμία (Βίντεο-Φωτορεπορτάζ)


Με έναν αγώνα συνεχίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Κ-16 της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., με το μοναδικό παιχνίδι να διεξάγεται την Κυριακή 29/9, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, μεταξύ Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς -  Εικοσιμίας.
Δυο ομάδες με πολύ καλή οργάνωση στις υποδομές τους.
Το άλλο ανάμεσα σε Πρόοδο Ιθάκης – Παλληξουριακό θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ορίσει η Επιτροπή πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
         
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Ομάδες
Αποτέλεσμα
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Α.Ο. Εικοσιμίας
4 - 0
Α.Ο. Πρόοδος Ιθακ. – Α.Ο. Παλληξουριακός
Αναβολή
          
Α.Π.Σ. Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  4-0
Σε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, καλύτερος της Εικοσιμίας, θα πάρει μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 4-0.
Μια νίκη που αυξάνει τις ελπίδες των "πρασίνων" για την κατάκτηση της φετινής κούπας!
Τα γκολ
Με την έναρξη του δεύτερου 40λεπτου οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ 1-0 με ωραίο σουτ, από τα όρια της περιοχής του Α. Φωή.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 58', με ωραία εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής, θα πετύχει το 2-0 της ομάδας του και το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι.
Ο Noakes στο 70' με ωραίο διαγώνιο σουτ, μέσα από την περιοχή και δεξιά, θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για τους "πράσινους".
ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 75' θα πετύχει το τελικό 4-0, όταν θα βγει στην κόντρα από δεξιά, θα μπει στην περιοχή, θα πλασάρει τον Κούσια και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτητής ο Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς την κα Δ. Ρηγοπούλου και τον κ. Δ. Παγουλάτο (φίλαθλο).
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Παλημέρης, Χριστοδουλάτος (41’ Μενούσι Ε.), Πάπα, Μεμούσι Α., Σακκάτος, Rexha, Φωής, Τζαφέρι (55’ Μπίντα), Noakes, Deraj, Παπαβασιλείου.
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Κούσιας-Παπαδόπουλος, Παπαϊωάννου, Πρεντζας Θ., Hoxhaj, Τσιλιμιδός, Καμπανός, Ζαπάντης (41’ Καββαδίας, Φουρνιέ (65’ Πρέντζας Γ.), Καραχρήστος, Λορεντζάτος, Μάρκου (46’ Τζάκης- 62’ Μπαρζούκας).
          
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
2
2
0
0
9 - 2
6
2.
Α.Ο. Παλληξουριακός
1
1
0
0
2 - 0
3
3.
Α.Ο. Εικοσιμίας
2
0
0
2
0 - 6
0
4.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
1
0
0
1
2 - 5
0
                      
Η επόμενη (3η αγωνιστική)
(Κυριακή 6-10-2019)
Α.Ο. Παλληξουριακός - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
         
Βίντεο με στιγμιότυπα από το παιχνίδι 
         
Παρακάτω φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδιΑπαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου