Κυριακή, Οκτωβρίου 20

Νίκη στην πρεμιέρα για τους Πρόννους στο τέλος 2-0 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς


Με το «δεξί» θα μπουν στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, οι περυσινοί πρωταθλητές Πρόννοι, μετά τη νίκη τους, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Τζαννάτων, επί του αξιόλογου Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 2-0 με τα δυο γκολ να μπαίνουν στο τέλος.
Οι γηπεδούχοι, είχαν την υπεροχή απέναντι στους «πράσινους» του Αργοστολίου, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, την κατοχή, και με την εμπειρία τους, τελικά θα πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο, μεγαλώνοντας το σερί τους, μετά τα τρία συνεχόμενα στο τοπικό κύπελλο στο 4Χ4 για τη φετινή περίοδο.
Το «τριφύλλι», στην πρώτη του και ιστορική παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, προσπάθησε για ένα καλό αποτέλεσμα, κράτησε στα χέρια του τον 1 βαθμό για περισσότερο από 80’, έδειξε και σε αυτό το παιχνίδι καλά στοιχεία, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την έκπληξη και να κόψει βαθμούς από τους γηπεδούχους.
Tα γκολ
Στο 82’ ο Πολλάκης θα κόψει το γόρδιο δεσμό της αμυντικής τακτικής των φιλοξενούμενων και με κοντινό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, στην επαναφορά μετά την απόκρουση του Παπαστεργίου, στο κοντινό πλασέ του Μοντεσάντου για το 1-0.
Το τελικό 2-0 θα γράψει ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 87’, όταν σε ένα γέμισμα από το κέντρο θα βγει στην κόντρα θα αποφύγει την έξοδο του Παπαστεργίου και θα πλασάρει εύκολα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, "σφραγίζοντας" τη νίκη της ομάδας του.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τον κ. Α. Καρλή και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Δημ. Ζησιμάτος), Παπαβασιλείου, Σπαθής (70’ Κουρκουμέλης Χρ.), Κουρκουμέλης Αλ., Παπαδημητρόπουλος, Πολυδωράτος, Κουρκουμέλης Σπ., Μοντεσάντος 77’ Κατσιλίδης), Xhelaj (83’ Walker), Δάρας, Πολλάκης (88’ Στάβερης Ν.), Ρώσσης.
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Κατσούρης, Μαρινάκης, Γασπαρινάτος (89’ Rexha), Χαραλαμπόγλου, Μπάμπης Σ., Φωής (80’ Σερλέτης), Κώστογλου, Noakes (72’ Βανδώρος), Deraj (55’ Πάπα), beshaj.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου