Τετάρτη, Οκτωβρίου 23

Νίκη πρόκρισης για τα Διλινάτα 5-0 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς


Σε ένα αρκετά καλό, ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, τα Διλινάτα θα πάρουν νίκη – πρόκριση και πρωτιάς στον Α’ όμιλο, από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 5-0.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού ήταν πολύ παραγωγικοί και η νίκη τους ήταν δίκαιη.
Οι «πράσινοι» του Αργοστολιού, έδειξαν και πάλι σημάδια μιας καλής και ανταγωνιστικής ομάδας προσπάθησαν για το καλύτερο όμως η ανωτερότητα της ομάδας του «μεγάλου χωριού» δεν τους επέτρεψε να φύγουν από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με κάτι θετικό.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, όπως προαναφέραμε η πρωτιά στον όμιλο και δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η σειρά, ανήκει στα Διλινάτα, ενώ για το δεύτερο εισιτήριο το «τριφύλλι» θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στα επόμενα παιχνίδια του με Ηρακλή εκτός και Πρόοδο Ιθάκης εντός, για να το πετύχουν μαθηματικά και ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων και τι θα κάνει η ομάδα των Πρόννων στο τελευταίο παιχνίδι που ακολουθεί.
Φάσεις και γκολ
Ένα σουτ του Α. Νεστερένκο στο 8’, μέσα από την περιοχή και δεξιά, θα διώξει με γροθιές ο Παπαστεργίου
Στο επόμενο λεπτό, οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 0-1 με ένα εντυπωσιακό πλασέ στην κίνηση του προωθημένου Δημ. Τζωρτζάτου, μετά την εξαιρετική σέντρα, από δεξιά του Πολλάτου.
Ο νεαρός Αλ. Τζωρτζάτος στο 22’ έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαστεργίου για το 0-2 των Διλινάτων.
Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους θα καταγραφεί στο 32’ με το σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά του Beshaj, να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ από το απέναντι δοκάρι του Ντερβισάι.
Στο 34’ ο Βουκελάτος μέσα στην περιοχή και αριστερά μετά την πάσα του Πολλάτου, θα πιάσει το σουτ που θα μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Παπαστεργίου.
Με την συμπλήρωση ακριβώς 45’ αγώνα, η ομάδα του Γ. Τόγια θα ανεβάσει το σκορ στο 0-3. Συγκεκριμένα ο Πολλάτος θα φύγει δυνατά στην κόντρα, θα μπει στην περιοχή από δεξιά και με διαγώνιο σουτ θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα του Π.Α.Ο..
Με αυτό το 0-3 για την ομάδα του «μεγάλου χωριού» θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη ο Νεστερένκο θέλει να βρει στην περιοχή τον Κοσμάτο με τον τελευταίο να μην προλαβαίνει στην προβολή, η μπάλα όμως θα φτάσει στον Πολλάτο που πλασάρει εύκολα για το 0-4 της ομάδας του και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα!
Ο Beshaj στο 64’ θα φύγει πολύ δυνατά στην κόντρα, από αριστερά θα μπει στην περιοχή και πλάγια, θα προλάβει την έξοδο του Ντερβισάι, αλλά θα στείλει την μπάλα άουτ.
Στο 69’ ο Δημ. Τζωρτζάτος θα δώσει κάθετα και αριστερά στην περιοχή για τον Πολλάτο, ο οποίος αυτή την φορά θα νικηθεί από τον Παπαστεργίου, ο οποίος αποκρούει το σουτ στην κίνηση με τα πόδια και σώζει την εστία του.
Μετά από 3’ ο έμπειρος Λ. Βανδώρος, θα προσπαθήσει μέσα από την περιοχή, μετά την σέντρα από δεξιά του Κατσούρη, να πιάσει ένα γυριστό σουτ στην κίνηση, όμως θα είναι αρκετά άστοχος και η μπάλα θα φύγει άουτ, μακριά από την εστία του Ντερβισάι.
Νέα καλή ευκαιρία στην οποία θα πει όχι ο Ντερβισάι στο 80’ με το σουτ του Μπάμπη, μετά την πάσα του Χαραλαμπόγλου, να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
Στο 84’ ο Αλ. Τζωρτζάτος από δεξιά θα βρει μέσα στην περιοχή τον Πούλα, αυτός με ωραία ενέργεια θα βρει τον Πεφάνη λίγο έξω από την μικρή περιοχή και ο τελευταίος, εύκολα με πλασέ θα πετύχει το τελικό 0-5 για την ομάδα του.
Μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού δεν θα υπάρξει κάτι το αξιοσημείωτο και έτσι τα Διλινάτα σφραγίζουν και τυπικά το ένα εισιτήριο για τη συμμετοχή τους στους «8» της διοργάνωσης, δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σειράς.
Το «τριφύλλι» αισθάνεται πλέον την «καυτή» ανάσα του Ηρακλή, μετά το μεγάλο σημερινό «2» της ομάδας του Σπ. Τζωρτζάτου στην Ιθάκη και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή για να πάρει αυτή το δεύτερο του Α’ ομίλου.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τον κ. Α. Καρλή και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Γ. Μπάμπης, Μπάμπης Σ., Χαραλαμπόγλου, Γασπαρινάτος, Κατσούρης, Φωής (46’ Noakes), Κώστογλου, Πάπα (79’ Στρακάτος), Deraj (61’ Βανδώρος), beshaj (65’ Κλωνής).
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Ντερβισάι, Γεωργόπουλος (65’ Τζωρτζάτος Χρ.), Τζωρτζάτος Αλ., Βουκελάτος (46’ Κοσμάτος), Πολλάτος, Πεφάνης, Τζωρτζάτος Δημ., Τζωρτζάτος Κ., Νεστερένκο Α., Σπαθής (65’ Νεστερένκο Ι.), Κοσμάς (65’ Πούλα).
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου