Τετάρτη, Οκτωβρίου 23

Κρατούσε "ρόπαλο" ο Ηρακλής και χτύπησε 4 φορές την Πρόοδο στο Βαθύ


4 «ροπαλιές» από τον Ηρακλή στην Πρόοδο μέσα στο Βαθύ
Τη δεύτερη και μεγάλη νίκη του, στους ομίλους για τον θεσμό του τοπικού κυπέλλου, πανηγύρισε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό της Ιθάκης, ο Ηρακλής Πρόννων.
Οι φιλοξενούμενοι, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Β’ γύρου, στον Α’ όμιλο, με μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση, θα επικρατήσουν των γηπεδούχων με σκορ 2-4 και έτσι θα πετύχουν τη 2η νίκη τους στη διοργάνωση, μπαίνοντας και πάλι με αξιώσεις στο κόλπο, της πρόκρισης στους «8»!
Η ομάδα του Σπ. Τζωρτζάτου, σε ένα πολύ καλό και χορταστικό, από άποψης θεάματος και γκολ παιχνίδι, σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη των αντιπάλων της και η νίκη της χαρακτηρίζεται δίκαιη.
Φάσεις και γκολ
Οι φιλοξενούμενοι, στο 30’ θα προηγηθούν στο σκορ 0-1, με ένα εντυπωσιακό σουτ του Κ. Στάβερη στο «Γ» της εστίας του Γ. Τσιντήλα.
Αυτό θα είναι και το αποτέλεσμα των πρώτων 45’ στο παιχνίδι.
Η επανάληψη ήταν πιο θεαματική και επιτεύχθηκαν ακόμη πέντε τέρματα!
Οι φιλοξενούμενοι και πάλι, στο 56’ θα πετύχουν και δεύτερο τέρμα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-2 με σκόρερ τον Ε. Δημητράτο, ύστερα από κούρσα, από δεξιά και πλασέ στα δίχτυα των γηπεδούχων.
Η ομάδα του Χρ. Μανωλόπουλου στο 69' θα μειώσει σε 1-2 με ωραίο σουτ του Λιβιεράτου, ο οποίος μόλις είχε περάσει σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο!
Ο Ηρακλής θα συνεχίσει να σκοράρει και στο 86’ θα πετύχει το 1-3, ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια του Ρώσση.
Οι «κοκκινόμαυροι" της Ιθάκης θα μειώσουν και πάλι μετά από 2’ στο 2-3 με ένα εντυπωσιακό σουτ από 30 μ. του νεαρού Γαλάτη και θα ξαναμπούν προσωρινά στο παιχνίδι. 
Όμως, ο Ηρακλής που σήμερα κρατούσε γερό «ρόπαλο», θα χτυπήσει ακόμη μια φορά και στο επόμενο λεπτό, θα πετύχει το τελικό 2-4 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κ. Στάβερη, κλειδώνοντας μια μεγάλη νίκη για την ομάδα του, μέσα στο Βαθύ.
Το πέναλτι είχε κερδίσει ο ίδιος, όταν ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Λαγκαδά.
Να αναφέρουμε επίσης ένα διπλό δοκάρι των φιλοξενούμενων σε σουτ του Καμπίτση.
Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς την κα Μ. Μάστορα και τον κ. Στ. Πόρτολο (φίλαθλο).
Οι συνθέσεις
Πρόοδος Ιθάκης:(Χρ. Μανωλόπουλος), Τσιντήλας Γ., Πάτερης Μ., Κασσιανός (66’ Λιβιεράτος), Ηλιόπουλος (65’ Κωστόπουλος- Πάτερης), Λαγκαδάς, Γρίβας Σ., Κελασίδης (73’ Βλασσόπουλος), Τσάμης, Bushi, Χάνος, Γαλάτης.
Ηρακλής Πρόννων:(Σπ. Τζωρτζάτος), Σταθάτος Γ., Δημητράτος, Τζωρτζάτος, Σολωμός, Ρασσιάς Γ., Ρώσσης, Σταθάτος Γ. (85’ Θεοδωράτος), Γκιάφης (61’ Rrapaj), Lluka (89’ Μανέντης), Στάβερης Κ., Καμπίτσης.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου