Παρασκευή, Οκτωβρίου 25

Επιτυχημένη η συμμετοχή του Σ.Σ.Κ. στο τουρνουά Rapid της Κυλλήνης


Ο Σκακιστικός Σύλλογος Κεφαλληνίας είχε την τιμή και την χαρά να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του, σε Ομαδικό Διασυλλογικό Τουρνουά Rapid, το οποίο διεξήχθη την Κυριακή 13/10/2019 στην Κυλλήνη. Οι διαγωνιζόμενες ομάδες ήταν από τους Νομούς Αχαΐας . Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς. 
Η ομάδα μας, αν και «πρωτάρα» σε τέτοια διοργάνωση, κατέλαβε την 3Η θέση της γενικής βαθμολογίας, ανάμεσα σε 11 ομάδες και από λεπτομέρειες δεν κατάφερε να τερματίσει ακόμα παραπάνω. 

Την Πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα της Πάτρας και την Δεύτερη η 1Η ομάδα της Ζακύνθου. Την ομάδα μας αποτελούσαν οι παρακάτω Αθλητές: 1) Λουκάτου Δέσποινα, 2) Κόμητας Σπυρίδων, 3)Mancja Bashkim, 4) Κρούσος Παναγής, 5) Μεταξάς Δημήτρης, 6) Σολωμός Γεράσιμος & 7) Πετράτος Φώτης.
Εδώ πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στο αθλητή Γιώργο Ανδρέατο, ο οποίος αγωνιζόμενος με την 1Η ομάδα της Ζακύνθου την βοήθησε πολύ για την κατάκτηση αυτής της 2Ης θέσης. 
Ο Γιώργος μετά από ένα σύντομο πέρασμά από το σωματείο της Ζακύνθου, αποφάσισε (και η χαρά μας είναι μεγάλη ) να ξαναγυρίσει στον Σ.Σ.Κ.
Ως επίλογο θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον διοργανωτή και «ψυχή» του τουρνουά, Πρόεδρο της Σκακιστικής Ακαδημίας Πύργου Κ. Μιχάλη Σιγούρο, καθώς και τον Πρόεδρο του Σκακιστικού Συλλόγου της Ζακύνθου, Κ. Ηλία Σαραντίδη για την πολύτιμη βοήθειά του !
Εκ του Δ.Σ. του Σκακιστικού Συλλόγου Κεφαλονιάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου