Κυριακή, Οκτωβρίου 27

Αλλαγή στον πάγκο του Εθνικού Κεφαλονιάς.... ο Γκ. Ρέτσι αναλαμβάνει δράση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, περιλαμβάνονται οι Αλέξανδρος γαβαλας, Aris Dionisatos και Analitis Teodosis-Sakis, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Στον πάγκο του Εθνικού Κεφαλονιάς ο Γκ. Ρέτσι

Στην άκρη του πάγκου του Εθνικού Κεφαλονιάς θα καθίσει σήμερα και στο ντεμπούτο του με την Ληξουριώτικη ομάδα στον Καραβόμυλο, με αντίπαλο τον Πυλαριακό, ο Γκόνι Ρέτσι με μοναδικό στόχο να την οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών και την άνετη και παράλληλη, σύντομη εξασφάλιση της παραμονής στην Α’ κατηγορία.
Ο Γκόνι, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αποτελεί μια από τις ισχυρές φυσιογνωμίες του τοπικού ποδοσφαίρου, τόσο σαν ποδοσφαιριστής, αφού εκτός των τοπικών, έχει περάσει από επαγγελματικά πρωταθλήματα, αλλά και σαν προπονητής έχει εργαστεί με επιτυχία, σε πολλές ομάδες του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου.
Ο νέος προπονητής του Εθνικού, θα διαδεχθεί τον Σάκη Αναλυτή, ο οποίος επέλεξε να συνεχίσει να προσφέρει τις αγωνιστικές του υπηρεσίες στην ομάδα και όχι από τον πάγκο της.
Έτσι, οι άνθρωποι του Εθνικού προχώρησαν άμεσα σε αυτή τη σημαντική λύση για τον πάγκο τους, και από την οποία σίγουρα θα κερδίσουν αρκετά πράγματα από αυτή τους τη συνεργασία.
Ήδη, ο νέος προπονητής του Εθνικού έπιασε αμέσως δουλειά και χθες πραγματοποίησε την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του και στη συνέχεια με την πρώτη, επίσης προπόνηση τους στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι.
Να ευχηθούμε στο νέο τεχνικό των «κυανόλευκων» του Ληξουριού καλή επιτυχία στο έργο του.
Παρακάτω οι φώτο είναι από την πρώτη του Ρέτσι στον Άγιο Αντώνη:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου