Τετάρτη, Οκτωβρίου 30

Κρατούσε δυνατό ρόπαλο και σήμερα ο Ηρακλής "χτυπώντας" τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 3-2


Στο ντέρμπι των Τζαννάτων, σήμερα το απόγευμα, ο Ηρακλής Πρόννων θα πάρει μεγάλη νίκη με σκορ 3-2 από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και έτσι διατήρησε τις όποιες πιθανότητες έχει για να βρίσκεται στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και στη φάση των «8»!
Οι γηπεδούχοι, με μια πολύ καλή παρουσία μέχρι τώρα στη διοργάνωση, παλεύοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, εκτός από μια ακόμη σπουδαία νίκη, κέρδισαν αρκετές εμπειρίες από αυτή τους τη συμμετοχή, δίνοντας έξι παιχνίδια (5+1), μέσα από τα οποία μέτρησαν τις δυνάμεις τους για τον βασικό τους στόχο, που είναι το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας.
Ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος, δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν καλό, ποιοτικό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν φάσεις, έτσι το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, όπου ο Ηρακλής θα επικρατήσει και θα δώσει νέο ενδιαφέρον στον Α’ όμιλο.
Στο πρώτο μισό στα Τζαννάτα το παιχνίδι παίχτηκε κυρίως στο κέντρο.
Στην επανάληψη και μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν πολύ αγωνιστικά. 
Βέβαια σε αυτό το διάστημα και μετά το 2-1, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς σπατάλησε δυο καλές ευκαιρίες να το κάνει 3-1 και το πλήρωσε
Να αναφέρουμε ότι οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με «δέκα», αφού στο 88’ Σπ. Τζωρτάτος των γηπεδούχων και Γερ. Κατσούρης των φιλοξενούμενων θα δουν την κόκκινη κάρτα για μια κοκορομαχία που είχαν.
Τα γκολ
Οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν στο σκορ 0-1 με ένα δυνατό σουτ, εκτός περιοχής στο 25’ του Σωτήρη Μπάμπη.
Αυτό το 1-0 θα είναι και το σκορ του πρώτου 45λεπτου.
Στην επανάληψη, ο Κ. Στάβερης θα εκμεταλλευθεί την σύγχυση στην περιοχή των «πράσινων» και με ένα σιγανό πλασέ θα στείλει αργά την μπάλα να περάσει από αρκετά πόδια και να καταλήξει στα δίχτυα του Παπαστεργίου για την ισοφάριση των γηπεδούχων και το 1-1.
Δεν πρόλαβαν να τελειώσουν οι πανηγυρισμοί των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή και ο Κατσούρης με ένα νέο, δυνατό, μακρινό σουτ από 35 μ. θα βάλει και πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκορ 1-2.
Ήταν ένα εντυπωσιακό τέρμα!
Στο 70’ όμως θα έρθει και πάλι ο Κ. Στάβερης να αποκαταστήσει την τάξη και να ισοφαρίσει εκ νέου σε 2-2 με διπλή προσπάθεια, αφού το πρώτο σουτ που επιχειρεί αποκρούεται από τον Παπαστεργίου, όμως στην επαναφορά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.
Τέλος, στο 88’ θα έρθει η ανατροπή και το τελικό 3-2, με κοντινό σουτ του Ρώσση, μέσα από την περιοχή, στη σέντρα του Δημητράτου από δεξιά.
Μάλιστα, στο 90’ θα σταθούν άτυχοι να πάρουν σκορ μισή - πρόκριση, όταν το σουτ του Κ. Στάβερη, μέσα από την περιοχή, θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Έτσι, ο Ηρακλής ανασαίνει και πάλι και πλέον θέλει ένα βαθμό για να πάρει αυτός το εισιτήριο για τους «8» ή να χάσουν βαθμούς οι «πράσινοι» σε ένα πιο εύκολο παιχνίδι με την αδιάφορη Πρόοδο Ιθάκης.
Υπομονή λοιπόν λίγες μέρες, αφού όλα θα κριθούν στο τέλος!
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου και τον κ. Κ. Ρασσιά (φίλαθλο).
Οι συνθέσεις
Ηρακλής Πρόννων:(Σπ. Τζωρτζάτος), Σταθάτος Γ., Δημητράτος, Ρασσιάς Γ., Τζωρτζάτος, Ρώσσης, Γκιάφης (35’Rrapaj), Μανέντης, LLuκa, Καμπίτσης (46΄Σολωμός), Στάβερης Κ., Νικολετάτος (58’ Σταθάτος Γ.).
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Κατσούρης, Γ. Μπάμπης (56’ Deraj), Μπάμπης Σ., Γασπαρινάτος, Μαρινάκης (77’ Πίρρα), beshaj (43’ Noakes), Κώστογλου, Βανδώρος Μπάμπης Γ. (75’ Σπαθής), Φωής.
** Οι φώτο είναι από το παιχνίδι του Α' γύρου
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου