Κυριακή, Νοεμβρίου 10

Δύσκολη νίκη για τους Πρόννους 1-0 την Σάμη στα Τζαννάτα


Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στα Τζαννάτα, σήμερα το απόγευμα, οι γηπεδούχοι Πρόννοι θα επιστρέψουν στις επιτυχίες με μια σημαντική νίκη επί της Σάμης και σκορ 1-0.
Οι γηπεδούχοι, μετά την ήττα τους από τον Παλληξουριακό, στο ίδιο γήπεδο, την προηγούμενη αγωνιστική, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να την ξεπεράσουν και να προσθέσουν το δεύτερο τρίποντο τους μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, κυρίως την μπάλα να παίζεται στο κέντρο και το πρώτο 45λεπτο μοιρασμένο, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν επικίνδυνα στο δεύτερο και ιδιαίτερα στο τελευταίο 20λεπτο, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις να φύγουν με το «Χ».
Προσπάθησαν να είναι ανταγωνιστικοί και τα καταφέρουν, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι και πλέον η κατάσταση αρχίζει να γίνεται δύσκολη, αφού βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς βαθμό και με ένα αρνητικό σερί 4Χ4!
Επίσης διαμαρτύρονται και για μια περίπτωση πέναλτι σε τράβηγμα του Βιτωράτου από τον Πολυδωράτο.
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι θα είναι στο 25’ με το σουτ του Ζαρνακούπη να περνάει λίγο έξω από την εστία του Καβαλλιεράτου άουτ.
Στο 32’ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ και θα προηγηθούν 1-0.
Ο Σπ. Κουρκουμέλης, εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, ο Ζαρνακούπης λίγο έξω από τη μικρή περιοχή θα πιάσει την κεφαλιά, η μπάλα απομακρύνεται από τον Καβαλλιεράτο και στην επαναφορά ο Πολλάκης με κοντινή προβολή θα την στείλει στα δίχτυα.
Στο 36’ ο Δ. Βιτωράτος θα κάνει το διαγώνιο σουτ από αριστερά, αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το απέναντι δοκάρι της εστίας του Παπαβασιλείου άουτ.
Σε εκτέλεση κόρνερ του Καψογιώργη στο 37’ ο Παπαβασιλείου θα διώξει δύσκολα σε νέο κόρνερ.
Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 41’ με τον Πολυχρονάτο να εκμεταλλεύεται ένα γλίστρημα του Ζαρνακούπη αρχικά και στη συνέχεια του Παπαδημητρόπουλου, να σουτάρει δυνατά και υπό την πίεση του Πολυδωράτου να αστοχεί και να στέλνει την μπάλα πάνω από την εστία των γηπεδούχων.
Με αυτό το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη δεν άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού και όσο περνούσε ο χρόνος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πίεζαν για την ισοφάριση.
Στο τέλος μάλιστα, είχαμε και τις καλές φάσεις αφού στο 82’ σε ένα δυνατό σουτ, από τα όρια της περιοχής του Σοφιανού, η μπάλα θα περάσει άουτ πάνω από την εστία των Πρόννων.
Σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων από αριστερά στο 86’ ο Ρώσσης να βγάζει την σέντρα στην περιοχή, ο Μοντεσάντος με πλασέ θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Πολλάκης σουτάρει και αποκρούει ο Καβαλλιεράτος.
Ένα δυνατό σουτ του Περιβολάρη στο 90+2’ λίγο έξω από την περιοχή ο Παπαβασιλείου χωρίς οπτικό πεδίο πετάει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα πάνω από την εστία του κόρνερ.
Τέλος στο 90+4’ ο Καραγιαννάκης, σπάει το τεχνικό οφσάιντ των γηπεδούχων και μόνος απέναντι από τον Παπαβασιλείου στη φάση του αγώνα, πλασάρει στα χέρια του, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για το 1-1, που δεν ήρθε ποτέ.
Έτσι, οι Πρόννοι θα πάρουν το δεύτερο τρίποντο της σεζόν, ενώ η Σάμη θα πρέπει να κρατήσει την πολύ καλή της, σήμερα παρουσία στα Τζαννάτα, να πάρει καλή ψυχολογία και να συνεχίσει με πίστη στα δύσκολα, ώστε να βρει και βαθμούς στη συνέχεια.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου και τον κ. Α. Καρλή.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Δημ. Ζησιμάτος), Παπαβασιλείου,  Κουρκουμέλης Αλ., Παπαδημητρόπουλος, Πολυδωράτος, Αποστολάτος Σπ., Δάρρας, Κουρκουμέλης Σπ., Ζαρνακούπης (46’ Ρώσσης), Πολλάκης (87’ Κατσιλίδης), Xhelaj, Κόμητας (80’ Μοντεσάντος).
Σάμη:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Καβαλλιεράτος, Παπαδημάτος, Περιβολάρης, Καππάτος, Καραγιαννάκης, Μωραΐτης Ν., Πολυχρονάτος (46’ Σοφιανός), Καψογιώργης, Ζαχαράτος (78’ Μετάι), Βιτωράτος Δ., Ζησιμάτος (60’ Κορσιάνος).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου