Σάββατο, Ιανουαρίου 11

"Άσφαιροι" Έρυσσος και Οδυσσέας 0-0 στο ντέρμπι του «Σ. Βασιλάτος»


Άσφαιρoi αποδείχθηκαν Α.Ο. Έρυσσος και Οδυσσέας στο σημερινό τους παιχνίδι στο Δημοτικό «Σ. Βασιλάτος», για την 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και έτσι θα αναδειχθούν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0).
Επίσης, σε κάποια σουτ ένθεν και ένθεν, οι δύο τερματοφύλακες δήλωσαν παρόν και βρέθηκαν στη θέση τους.
Σε γενικές γραμμές, παρότι η μπάλα κυκλοφορούσε αρκετά, είχαμε ένα μέτριο παιχνίδι, το οποίο παίχθηκε κυρίως στη δύναμη και στις σκληρές άμυνες.
Το αποτέλεσμα, σίγουρα είναι δίκαιο και δεν αλλάζει τους στόχους των ομάδων, ούτε τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μέχρι τώρα, σε ότι έχει να κάνει με το τελικό τους πλασάρισμα στη 4αδα.
Οι φιλοξενούμενοι, από το 30’ αγωνίστηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Μορφέσης σε διάστημα 20’ θα δεχθεί δυο κίτρινες κάρτες, για κράτημα σε αντίπαλο και θα αποβληθεί για το υπόλοιπο του αγώνα.
Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Α. Καραΐσκο και Ν. Καναλλάτο.
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Δ.-Σ. Καπάτος), Σιμάτος, Βασιλάτος (46’ Ντόντα), Κουλουμπαρίτσης, Ταβάνι, Κάκιας, Ρεπούσης, Καββαδίας Ν., Παπάς Γρ. (72’ Καββαδίας Γ.), Sula, Χατζής, Rexha D. (89’ Γερολυμάτος).
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Μουράγι (60’ λ.τ. Ζησ. Κουτσουβέλης), Μετσάνι Α., Λεκατσάς, Τσίρος, Κουτσουβέλης, Cela, Καραντζής Θ. (77’ Καραντζής Ν.), Ρενάτο, Προσαλέντης Γ., Κώτσης, Μορφέσης.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου