Τρίτη, Ιανουαρίου 7

Η σημαία της Εικοσιμίας… επέστρεψε στον ιστό της


Επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του, για τον πρώην αρχηγό και «σημαία» της ομάδας της Εικοσιμίας, Σπύρο Αποστολάτο, αφού συμφώνησε και από σήμερα πλέον ανήκει ξανά στην ομάδα της Λειβαθούς.
Ο έμπειρος μέσος, μετά από 18 μήνες με τα χρώματα της ομάδας των Πρόννων, όπου πέρυσι πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας επιστρέφει προκειμένου να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα να πετύχει τους φετινούς της στόχους.
Δείτε παρακάτω τη λιτή ανακοίνωση της Εικοσιμίας, στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο f/b, όπου αναφέρει αυτό το σημαντικό γεγονός:
«Η ομάδα μας καλωσορίζει μετά από 1,5 χρόνο ένα δικό της παιδί, από την ακαδημία και επί χρόνια αρχηγό της ξανά στο σπίτι του.
Σπύρο Αποστολάτε καλώς ήρθες ξανά στην "οικογένεια σου" και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες όπως έχεις μάθει άλλωστε».
Ας δούμε όμως και τι δήλωσε αποκλειστικά στο Sportsthea ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Εικοσιμίας:
«Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την ομάδα των Πρόννων που μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσω όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους (Διοίκηση και παίχτες) και να μοιραστώ μαζί τους τη χαρά της κατάκτησης του περσινού πρωταθλήματος.

Αποχωρώ έχοντας κάνει μόνο φίλους και κρατώντας στιγμές που θα τις θυμάμαι για πάντα.
Τους εύχομαι καλή συνέχεια και μακάρι να εκπληρώσουν όλους τους στόχους τους.
Όσον αφορά την Εικοσιμία ποτέ δεν έκρυψα ότι είναι το σπίτι μου και με τα περισσότερα παιδιά που βρίσκονται εκεί έχουμε μεγαλώσει μαζί.
Πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά είναι εδώ πάλι, δυνατή, ενωμένη και ελπίζω να βοηθήσω και εγώ ώστε να κατακτήσει τους στόχους που έχει θέσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου