Παρασκευή, Ιανουαρίου 17

Η Pre game της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020


ΤΟ Σάββατο 18/1/2020 η 7η αγωνιστική του  τοπικού πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020

Με τους δύο αγώνες του προγράμματος της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, συνεχίζεται το Σάββατο 18/1 η ποδοσφαιρική δράση στα γήπεδα της Β’ Κατηγορίας, με την διεξαγωγή και των δύο αγώνων του προγράμματος.

Πρώτα στις 12 το πρωί στον Σταυρό, σε ένα παιχνίδι που έχει φαβορί τους γηπεδούχους ο Οδυσσέας Ιθάκης φιλοξενεί τον ουραγό Εθνοφρουρό και δεν αναμένεται να έχει πρόβλημα σχετικά με ένα άκρως απαραίτητο τρίποντο.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, το απόγευμα, στο ντέρμπι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η πρωτοπόρος πια Α.Ε.Κ., φιλοξενεί τη δυνατή Έρυσσο.
Ο Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων αυτή την αγωνιστική έχει το ρεπό του.
         
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Σάββατο  18-1-2020   ώρα:12:00
Δημοτικό Σταυρού
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ. - Εθνοφρουρός
Καναλλάτος
Νίκος
Κομητόπουλος Π.
-----------------
Σάββατο  18-1-2020   ώρα:15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α. Ε. Κ. – Α.Ο. Ερύσσου
Κατερέλος
Ελευθέριος
Γάτσιος Δ.    
Μάστορα Μ.
         
Σάββατο  18/1/2020
Με το παιχνίδι στον Σταυρό, το Σάββατο το μεσημέρι στις 12:00, ανάμεσα στον γηπεδούχο Οδυσσέα και τον ουραγό Εθνοφρουρό, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της «μικρής» κατηγορίας.
Για την ομάδα της Ιθάκης απλά είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα τις δώσουν τη δυνατότητα να ανέβει περισσότερο βαθμολογικά και με ένα καλό νέο από το απογευματινό παιχνίδι να βρεθεί μια ανάσα από την 3η θέση που δίνει βαθμό στα playoffs, αλλά και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τον Ηρακλή στην 2η θέση που αυτή την αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του.
Για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν κάπως ενισχυθεί την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αλλά με το πρόβλημα της θέση του μικρού να παραμένει, στο Σταυρό θα παραταχθούν για το καλύτερο και για μια έκπληξη που θα τους δώσει τον πρώτο-ους του βαθμό-ούς στο φετινό πρωτάθλημα.
Δύσκολο φυσικά το εγχείρημα του, όμως το σίγουρο είναι ότι θα παλέψει για το καλύτερο.
Η ομάδα του Σπ. Ζερβού, προέρχεται από μια «χρυσή» ισοπαλία στις Βασιλικάδες από την τοπική Έρυσσο και θέλει να πάρει μια νίκη, που όπως προαναφέραμε θα δώσει στην ομάδα του άλλον αέρα για τη δύσκολη συνέχεια και το όσο το δυνατόν καλύτερο τελικό πλασάρισμα.
Μετά από 5 αγώνες και μια όχι ιδιαίτερα καλή παρουσία, βρίσκεται μόλις στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς και απολογισμό 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες!
Αυτή του Εθνοφρουρού, με μια κακή αγωνιστική εικόνα και με πολλά προβλήματα συγκρότησης ενδεκάδας, βρίσκεται στην τελευταία θέση, χωρίς βαθμό και με παθητικό 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Περιμένουμε ένα ανοικτό με αρκετά γκολ παιχνίδι, τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί και οι οποίοι εύκολα ή δύσκολα, αναμένεται να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.
Στον Α’ γύρο, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με σκορ 2-0. 
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα το απόγευμα της ίδια ημέρας, ώρα 3  στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι η πρωτοπόρος Α.Ε.Κ. φιλοξενεί την Έρυσσο και θέλει μόνο νίκη.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Σπ. Παπαδάτου με μια αγωνιστική παρουσία μέχρι τώρα, που τους κάνει ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την επάνοδο τους στην Α’ κατηγορία, αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλουν μόνο νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, απέναντι σε μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας.
Μια νίκη που μπορεί να τους χαρίσει έναν «αέρα» στον βαθμολογικό πίνακα 4 βαθμών, μιας και ο δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα, Ηρακλής Πρόννων, θα κάνει το ρεπό του αυτή την αγωνιστική.
Σίγουρα, η προσπάθεια των παικτών των γηπεδούχων, δεν μπορεί να είναι άλλη από τη νίκη και το τρίποντο, σε ένα παιχνίδι στην έδρα τους, ανεξάρτητα της αντίπαλης ομάδας.
Η Α.Ε.Κ., μετά από πέντε παιχνίδια βρίσκεται στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας, διατηρώντας το αήττητο και έχοντας 3 νίκες - 2 ισοπαλίες στο ενεργητικό της.
Η ομάδα της Ερύσσου από την άλλη, μετά την εντός έδρας ισοπαλία, με τον Οδυσσέα την περασμένη αγωνιστική, δεν έχει πολλά περιθώρια στη συνέχεια απώλειας βαθμών, αφού θα κινδυνέψει να χαθεί και η 3η θέση της τελικής κατάταξης.
Έτσι, από εδώ και πέρα θα χρειαστεί να παλέψει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αρχής γενομένης από το συγκεκριμένο στο οποίο θα έχει δύσκολη αποστολή, μιας και αγωνίζεται με την ποιοτικότερη και κατά γενική ομολογία πιο πλήρη ομάδα της κατηγορίας.
Σίγουρα θα παραταχθεί για το καλύτερο και ότι καταφέρει να διεκδικήσει από τη μεγάλη αντίπαλο της, θα είναι στα θετικά της ομάδας, τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.
Με μια πολύ καλή γενικά εικόνα μέχρι τώρα, η ομάδα των αδελφών Καππάτου, βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς και απολογισμό  2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, περιμένουμε ένα πολύ καλό και ανοικτό παιχνίδι με τους γηπεδούχους μπροστά στις προβλέψεις, για έναν νέο τρίποντο, μετά και από το εντυπωσιακό τους πέρασμα την περασμένη αγωνιστική, από την Σκάλα και τη εύκολη νίκη τους με σκορ 5-2, επί του μέχρι τότε, πρωτοπόρου Ηρακλή Πρόννων.  
Στον Α’ γύρο, στο "Σ. Βασιλάτος στις Βασιλικάδες, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0)
          
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθμ.
1.
Α.Ε.Κ.
5
3
2
0
21 - 06
11
2.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόνν.
5
3
1
1
18 - 12
10
3.
Α.Ο. Ερύσσου
5
2
2
1
08 - 02
08
4.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
5
1
1
3
06 - 10
04
5.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
4
0
0
4
01 - 22
00
         
Αρχή φόρΗ επόμενη (8η) αγωνιστική
25-26/1/2020
α/α
Ομάδες
1.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης - Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
2.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός – Α.Ο. Ερύσσου
3.
Ρεπό: Α.Ε.Κ.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου