Τρίτη, Μαρτίου 30

Επάξια εκπροσώπηση της Κεφαλονιάς στο 1ο Διαδικτυακό Σχολικό Πρωτάθλημα της ΕΦΟΑ


Ο Σκακιστικός Σύλλογος Κεφαλονιάς συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο 1ο Διαδικτυακό Σχολικό Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (Ε.Σ.Ο). 

Το νησί μας εκπροσωπήθηκε επάξια από οκτώ μαθητές και με πολύ καλά αποτελέσματα.

Στην Γ΄ Δημοτικού, η Στεφανία Παπαδάτου με 6/9 κατέλαβε την 3ή Πανελλήνια θέση στα κορίτσια και την 18η της Γενικής κατάταξης, ανάμεσα σε 156 συμμετοχές ! 

Για την ίδια τάξη ο Γεράσιμος Παναγιωτόπουλος με 5,5/9 κατέλαβε την 41η θέση, δείχνοντας την συνεχή ανοδική πορεία του. Πολύ καλή ήταν και η προσπάθεια του Παναγή Μαγουλά στην Δ΄ Δημοτικού με 3,5/9, τον οποίο με χαρά τον είδαμε επανέρχεται σε αγωνιστική δράση. 

Στην  Ε΄ Δημοτικού είχαμε δύο παρουσίες. Τον Δημήτρη Τζουγανάτο, όπου με 5/9 βρέθηκε πάνω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα και τον Χρήστο Πανέρη που βρέθηκε πιο κάτω, σε μία δύσκολη κατηγορία διακοσίων συμμετεχόντων! 

Στην Β΄ Γυμνασίου είχαμε πάλι δύο συμμετοχές. Την Ευγενία Μαγουλά με 4/9 & Παναγιώτη Αναλυτή με 3,5/9, όπου βρέθηκαν στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, χάνοντας παρτίδες καθαρά από έλλειψη εμπειρίας σε επίσημα τουρνουά. 

Τέλος, για την Γ΄ Γυμνασίου ευχάριστη έκπληξη ήταν η απόδοση του Ιάσονα Τζουγανάτου, που με 6/9 κατέκτησε την 11η θέση σε Πανελλήνιο επίπεδο !

Ως Σκακιστικός Σύλλογος, ευχαριστούμε όλα τα παιδιά, καθώς και στους γονείς ¨τους, που είχαν τον άτυπο ρόλο του προπονητή και πολλές φορές "παρακινητή", όλη αυτή την δύσκολη περίοδο της πανδημίας, όπου ο και σύλλογος παραμένει κλειστός. 

Έπαιξαν πάλι πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή, που τόσο τα έχει κουράσει. Αφιέρωσαν πολύ χρόνο και έδειξαν πόσο αγαπούν το άθλημα. Τους ευχόμαστε υγεία, καλή πρόοδο, πάντα επιτυχίες στην ζωή τους και ανυπομονούμε να τα δούμε από κοντά στις προπονήσεις, όταν οι επιδημιολογικές συνθήκες μας το επιτρέψουν !

Αποτελέσματα εδώ:

https://chess-results.com/fed.aspx?lan=19&fed=GRE

Εκ. του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου