Τρίτη, Μαρτίου 2

Ομάδες Γ εθνικής: «Να μείνουν οι βαθμοί ως έχουν.... Κερδήθηκαν μέσα στο γήπεδο»

 

Με ανακοίνωση που υπογράφουν ο Αετός Οφρυνίου, Απόλλων Παραλιμνίου, Ορφέας Ξάνθης, Πανδραμαϊκός, Αλεξανδρούπολη, Μ. Αλεξανδρος Ορφανίου, ΑΕ Ευόσμου, ΑΕ Διδυμοτείχου, Άρης Αβάτου, Ελπίδα Σαππών, ΑΕ Αμπελοκήπων, Αναγέννηση Θαλασσιάς, Ποσειδών Μηχανιώνας, Θερμαϊκός Θέρμης, Αγροτικός Αστέρας, θέλουν να υπερασπιστούν το δίκαιο τους για τα όσα θέλουν να προτείνουν κάποιοι όσο αναφορά την συνέχιση του πρωταθλήματος στην Γ' Εθνική κατηγορία.

H ανακοίνωση:
«Αγαπητοί κύριοι της ΕΠΟ
Επειδή δεν θέλουμε να γίνουμε μετά Χριστό προφήτες, και χωρίς να ρίχνουμε οποιαδήποτε μομφή στην Ομοσπονδία μας,...θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι γίνετε μια προσπάθεια ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ να εκμιεύσουν την υπογραφή ομάδων και να σας προτρέψουν να διαφοροποιήσετε την μέχρι τώρα απόφαση σας( σκεπτικό) για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου από την αγωνιστική που σταμάτησε το πρωτάθλημα.

Η «πρόταση» τους είναι να ξεκινήσει από την αρχή το πρωτάθλημα( 15 αγωνιστικές) και να «κλέψετε» από τις ομάδες τους βαθμούς που έχουν πάρει.

Κύριοι αυτήν την άδικη απόφαση δεν θα την δεχτούμε εμείς και αν ου μη γέννειτω την αποδεχτείτε θα κινήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για τα υπερασπίσουμε τα συμφέροντα μας.

Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Υ.Γ. Κυριοι να ξέρετε ότι τα "βατράχια" είναι πιο πολλά από τα "βουβάλια"!!!!!

Υ.Γ.2 Κύριοι να ξέρετε...." το φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης εμάς δεν μας αρμόζει!!!

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ!!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου