Τρίτη, Μαρτίου 30

Σημαντική επιτυχία για το Κεφαλονίτικο τένις..... Εκλέχθηκε στο Δ.Σ. της ΕΦΟΑ ο Ν. Μοντεσάντος

Μετά από ένα εκλογικό ντέρμπι που κρίθηκε σε λίγους ψήφους, ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Δημήτρης Σταματιάδης που στηρίχθηκε από τον πρώην πρόεδρο της ΕΦΟΑ, Σπύρο Ζαννιά, είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Ο νέος της ΕΦΟΑ πρόεδρος  Δημήτρης Σταματιάδης

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παράταξη του Δημήτρη Σταματιάδη πήρε 55 από τα 116 σωματεία ενώ ο Θοδωρής Γκλαβάς πήρε 51 σωματεία και ο Γιάννης Σερκεδάκης 9.

Ο Δημήτρης Σταματιάδης είναι δικηγόρος και για πολλά χρόνια ήταν πρόεδρος του ιστορικού Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια ήταν ο πιο στενός συνεργάτης του Σπύρου Ζαννιά στην Ομοσπονδία και πλέον αναλαμβάνει τις τύχες του Ελληνικού τένις για να το οδηγήσει την επόμενη 4ετια.

Περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις από την Ομοσπονδία, ο Σπύρος Ζαννιάς πήρε τη θέση του εκπροσώπου της ΕΦΟΑ στην Ολυμπιακή Επιτροπή κερδίζοντας την Αγγελική Κανελλοπούλου (μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη) που κατέβηκε με τον συνδυασμό του Θοδωρή Γκλαβά.

Ο Γκλαβάς που έφτασε μια ανάσα από τη μεγάλη ανατροπή, θα καταλάβει θέση συμβούλου στην Ομοσπονδία, από τη στιγμή που πήρε πάνω από το 25% των ψήφων.

Το Tennis24 εξασφάλισε τα επίσημα αποτελέσματα στις εκλογές της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης που έληξαν με οριακό θρίαμβο του Δημήτρη Σταματιάδη.

Ο Θεσσαλονικιός δικηγόρος έλαβε 55 ψήφους έναντι 51 του Θοδωρή Γκλαβά και μόλις 9 του Γιάννη Σερκεδάκη ο οποίος έπαιξε ρυθμιστικό ρόλο στην όλη διαδικασία.

Νίκος Μοντεσάντος
Παρά την εκλογή του Δημήτρη Σταματιάδη στον προεδρικό θώκο, ενδιαφέρουν παρουσιάζουν τα αποτελέσματα για τα μέλη του Δ.Σ. καθώς αρκετοί από τους πρώτους ανήκουν στην παράταξη του Θοδωρή Γκλαβά.

Πρώτος στους ψήφους βγήκε ο επί 26 χρόνια πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σπύρος Ζαννιάς με 58 ψήφους ενώ ακολουθεί ο Θεσσαλονικιός Θεοχάρης Μέγας (Γκλαβάς).

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Νίκος Μοντεσάντος εκλέγεται στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και μάλιστα στην τιμητική 9η θέση της κατάταξης συγκεντρώνοντας 40 ψήφους από όλη την Ελλάδα.

Αντικειμενικά μια πολύ τιμητική διάκριση για έναν αθλητή πρότυπο, ο οποίος μετά από 35 χρόνια στο τένις, είναι γνωστός σε όλη η Ελλάδα,όπου αναγνωρίζοντας το ήθος και την εντιμότητα 40 όμιλοι τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Έτσι ο Νίκος γίνεται ο πρώτος Κεφαλονίτης που εκλέγεται στο Δ.Σ. της ΕΦΟΑ!

Το Sportsthea στέλνει τα θερμά του συγχαρητήρια στον νεοκλεγέντα στο Δ.Σ. της ΕΦΟΑ Νίκο Μοντεσάντο και του εύχεται καλή και επιτυχημένη θητεία.

Tα τελικά αποτελέσματα για το Δ.Σ.

Πηγή: www.tennis24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου