Τετάρτη, Μαρτίου 17

Δημητρίου: “Στις 4 Απριλίου η έναρξη της Γ’ Εθνικής”


Σε κάποια καίρια ερωτήματα του ilia.news κλήθηκε να απαντήσει ο Παναγιώτης Δημητρίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ και μέλος της Ε.Ε., ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα θα αποτελέσει τον νέο αναπληρωτή Πρόεδρο της Ομοσπονδίας την επόμενη μέρα των εκλογών, ευρισκόμενος ουσιαστικά ακριβώς κάτω από τον Πρόεδρο Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο Παναγιώτης Δημητρίου, κλήθηκε να απαντήσει γιατί την τύχη των τοπικών πρωταθλημάτων, για την προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής, αλλά και για την ημερομηνία έναρξης.

Αρχικά, ανέφερε ότι δεν μπορεί να μιλήσει για τα τοπικά πρωταθλήματα, δεδομένου ότι ακόμα δεν υπάρχει άδεια να διεξαχθούν παιχνίδια, γι’ αυτό εξάλλου το θέμα πήρε αναβολή να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση.

Αυτή τη στιγμή, τα τοπικά πρωταθλήματα ως γνωστόν δεν μπορούν να παιχτούν. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει τρόπος να γίνει συζήτηση πάνω σε οποιαδήποτε βάση, από τη στιγμή την οποία απαγορεύεται να διεξαχθούν ούτε καν οι προπονήσεις στις ομάδες αυτές. Και δεν υπάρχει και στον ορίζοντα κάτι τέτοιο άμεσα. Επίσης μην ξεχνάμε ότι και στις κατηγορίες τις οποίες έχουν επιτραπεί οι προπονήσεις, αυτό γίνεται τηρώντας πολύ αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο.

Για την αναβολή της επικύρωσης της προκήρυξης της Γ΄ Εθνικής, καθώς και την ημερομηνία έναρξης, ο Παναγιώτης Δημητρίου ανέφερε ότι στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή, δεν υπήρχε στην ημερήσια διάταξη θέμα Γ΄ Εθνικής.

“Για τη Γ΄ Εθνική, έχουμε πάρει απόφαση για να ξεκινήσει. Μεταφέραμε μάλιστα την έναρξη μια βδομάδα πίσω και συγκεκριμένα στις 4 Απριλίου. Αυτό έχει ήδη γίνει. Εκείνο το οποίο απομένει να συζητηθεί, είναι η επικύρωση της τροποποίησης της προκήρυξης. Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο θα γίνει στην επόμενη Εκτελεστική Επιτροπή”.

Πηγή:ilia.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου