Παρασκευή, Μαρτίου 5

Ούτε λέξη από τον Νίκο Χαρδαλιά για τον αθλητισμό, ενώ ΕΠΟ και Football League αποφάσισαν σέντρα

Δεν υπήρξε αναφορά του Νίκου Χαρδαλιά στον αθλητισμό, στην καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής από το Υπουργείο Παιδείας.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα έγινε γνωστό πως η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων απαγόρευσε κατόπιν λάθους τις προπονήσεις στους ερασιτεχνικούς συλλόγους και κατόπιν σχετικής παραίνεσης του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και της ΓΓΑ, θα συζητούνται στη σημερινή συνεδρίαση.

Ωστόσο, η ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξει αναφορά στο θέμα του αθλητισμού, ενώ δεν τέθηκε κανένα ερώτημα σχετικά με τη διαφαινόμενη παρεξήγηση.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την ΕΠΟ, η Εκτελεστική Επιτροπή έδωσε το ΟΚ για σέντρα σε Γ' Εθνική και Football League.

Η μοναδική διαφορά για τη Γ Εθνική, θα είναι η διεξαγωγή ενός γύρου και στο τέλος θα προκύψουν νέοι όμιλοι και από κει θα αναδειχτούν οι ομάδες που θα πάρουν την άνοδο

Συνολικά για την επανέναρξη δήλωσαν 129 ομάδες, οι οποίες προφανώς είναι ενήμερες για το πως θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα και έχουν πάρει τις ανάλογες εγγυήσεις.

Πηγή:sportsup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου