Παρασκευή, Μαρτίου 19

"Πρασινίζει" και το βοηθητικό του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι.... Στολίδι το κεντρικό ολοκληρώνονται οι εργασίες (Φώτο)

Με γρήγορους ρυθμούς και εντός χρονοδιαγράμματος προχωράνε τα έργα στο βοηθητικό γήπεδο του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι.

Γ. Κατσιβέλης Δήμαρχος Ληξουρίου

Έχει ξεκινήσει η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα ενώ ολοκληρώνεται και το σύστημα ποτίσματος εάν οι καιρικές συνθήκες δεν αλλάξουν το γήπεδο σε 20 μέρες το πολύ θα παραδοθεί σε χρήση.

Με την ολοκλήρωση των έργων το Ληξούρι αποκτά αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου που θα ζήλευαν πολλοί.

Πλέον οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Ληξουρίου είναι υψηλών προδιαγραφών με ολοκαίνουργιο χλοοτάπητα στο βοηθητικό και ολοκαίνουργιο φυσικό χλοοτάπητα στο κεντρικό στάδιο.

Το αμέσως προσεχές διάστημα ο Δήμος θα προχωρήσει σε προμήθεια εξοπλισμού στίβου και με τον τρόπο αυτό θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων με στόχο την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων των αθλητικών σωματείων και των δημοτών.

Άγιος Αντώνης:Έτοιμος o νέος φυσικός χλοοτάπητας 
Το συγκεκριμένο έργο αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει συνεργασία και συνεννόηση μπορούμε να πετύχουμε πολλά!! Στη συγκεκριμένη περίπτωση Περιφέρεια και Δήμος συνεργάστηκαν άψογα και ιδού το αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά σε όλους τους φορείς και ιδιαίτερα σε έναν άνθρωπο του αθλητισμού που τιμάει με το παραπάνω την ιδιότητα του, τον Δήμαρχο Γιώργο Κατσιβέλη, ο οποίος αφουγκράζοντας τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα της νεολαίας και του αθλητισμού προχωράει σε σημαντικά έργα για αυτούς.

Δείτε παρακάτω φώτο από τις εργασίες του βοηθητικού και το κεντρικό γήπεδο:













Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου