Τετάρτη, Μαρτίου 3

Εργασίες στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ώστε να είναι έτοιμο να δοθεί σε χρήση όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες

Μπορεί ο κορονοιός να έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην άθληση, να έχει στερήσει τη δραστηριότητα στα Σωματεία και τη νεολαία, όμως στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα πάντα εκτελούνται με ακρίβεια και ο πανταχού παρών, μοναδικός εργαζόμενος σε αυτό, ο Άγγελος Νεόφυτος δίνει τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου να διατηρείται το γήπεδο όπως ακριβώς αξίζει στην πόλη μας, αλλά και στους χρήστες του.

Αυτές τις μέρες έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά με τις απαραίτητες εργασίες καλλωπισμού, ραντίσματος και γενικότερα της καθαριότητας του.

Μάλιστα από ότι φαίνεται και εφ’ όσον το επιτρέψουν οι συνθήκες στο τέλος του μήνα θα έχουμε ξανά σέντρα στην Γ’ Εθνική με τον Παλληξουριακό, να χρησιμοποιεί το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για τις προπονήσεις του, μιας και οι εργασίες στον Άγιο Αντώνη συνεχίζονται και δύσκολα θα είναι έτοιμο για χρήση.

Του συγκεκριμένου εργαζόμενου σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αφού η αγάπη και το μεράκι του για το συγκεκριμένο γήπεδο το κάνουν ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα της περιφέρειας!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου