Παρασκευή, Μαρτίου 19

Με όρεξη, θέληση αλλά και μεγάλη αισιοδοξία επανήλθε σήμερα στις προπονήσεις ο Παλληξουριακός (Φωτορεπορτάζ)

Επιτέλους γήπεδο… Επιτέλους ποδοσφαιρική δράση και πλατιά χαμόγελα για την ομάδα του Ηλία Ζερβού, τον  εκπρόσωπο των νησιών μας στη Γ’ Εθνική κατηγορία, Α.Ο. Παλληξουριακό.

Σήμερα το μεσημέρι, μετά από περίπου τεσσερισήμισι μήνες, βρέθηκαν και πάλι μαζί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για την «πρώτη» τους προπόνηση, ύστερα από την επανέναρξη τους και την επικείμενη επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, με πιθανότερη ημερομηνία την 4η του επόμενου μήνα.

Διακρίναμε στον αγωνιστικό χώρο πολύ μεγάλη όρεξη, θέληση, αλλά και πίστη ότι, η συνέχεια θα είναι αυτή που επιθυμούν όλοι, παρά τα τεράστια προβλήματα που δημιουργεί αυτή η σύγχρονη κατάρα της πανδημίας, του covid-19 και θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Αρκεί να είναι όλοι υγιείς και τα καλύτερα είναι σίγουρο ότι θα έρθουν για τους «ερυθρόλευκους» της Παλλικής.

Να αναφέρουμε εδώ ότι, τηρήθηκαν  αυστηρά τα πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α., ενώ άπαντες (προπονητικό team – ποδοσφαιριστές) στους ελέγχους που έγιναν χθες και προχθές βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό.

Στον αγωνιστικό χώρο τώρα, προπονητικό team και ποδοσφαιριστές έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά προκειμένου να κερδίσουν τον χρόνο των δυόμισι εβδομάδων που έχουν στη διάθεση τους και να είναι πανέτοιμοι στην επανέναρξη στο εντός έδρας παιχνίδι με τη δυνατή Θύελλα Πατρών, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου, αλλά και για τα υπόλοιπα που ακολουθούν, παρά την πολύ μεγάλη αποχή από την αγωνιστική δράση!

Τελευταίο επίσημο παιχνίδι για την ομάδα από το Ληξούρι, ήταν την 1η Νοεμβρίου 2020, για την 4η αγωνιστική του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, όπου η ομάδα μας παρά την πολύ καλή της παρουσία, γνώρισε την ήττα στο «Παπαχαραλάμπειο» της Ναυπάκτου με σκορ 0-2 από τον τοπικό και εκ των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα του 9ου ομίλου Αστέρα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, η Διοίκηση του Παλληξουριακού είναι διαθετημένη, με μοναδικό στόχο την παραμονή, να βοηθήσει την ομάδα ενισχύοντας το υπάρχων ρόστερ με κάποιους πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές, τόσο εντός, όσο και εκτός νησιού.

Μάλιστα μερικοί από αυτούς πήραν μέρος στη σημερινή προπόνηση (Βαλεντής Ε., Αραβαντινός Κ., Τζωρτζάτος Φ., Αντωνάτος Ηλ., Χασανάι Ανδρ.).

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, αφού στο Δημοτικό στον Άγιο Αντώνη (κύριο και βοηθητικό) γίνονται εργασίες συντήρησης και κατασκευής αντίστοιχα.

Τέλος, κλείνοντας να πούμε ότι, οι εντός έδρας αγώνες των "ερυθρόλευκων" θα πραγματοποιηθούν στη φυσική τους έδρα στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου, αφού αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και πλέον θα αγωνίζονται σε ένα γήπεδο «χαλί»!

Δείτε την βαθμολογία μέχρι τη στιγμή της διακοπής:

Θέση

Ομάδα

Αγώνες

Ν

Ισ.

Η

Γκ.Υπ.

Γκ.Κατά

Βαθμοί

1.

Παναιγιάλειος

4

2

2

0

6

4

8

2.

Ναυπακτιακός Αστέρας

3

2

1

0

8

3

7

3.

Π.Α.Ο. Βάρδας

4

1

3

0

2

1

6

4.

Ζάκυνθος 1961 Α.Π.Σ.

4

1

3

0

6

4

6

5.

Αχαϊκή

4

1

2

1

1

2

5

6.

Πάμισσος Μεσσήνης

3

1

1

1

3

3

4

7.

Διαγόρας Βραχνέικων

2

1

1

0

6

2

4

8.

Αίας Γαστούνης

2

1

1

0

3

1

4

9.

Εθνικός Σκουλικάδου

2

1

0

1

2

2

3

10.

Α.Ο. Παλληξουριακός

3

1

0

2

3

4

3

11.

Τσιλιβή Α.Ο.

4

0

1

3

1

8

1

12.

Θύελλα Πατρών

3

0

1

2

3

7

1

13.

Διαβολιτσίου Α.Ο.

2

0

0

2

1

4

0

Η προσεχής (5η) αγωνιστική

α/α

Ομάδες

1.

Παναιγιάλειος -  Αίας Γαστούνης

2.

Α.Ο. Παλληξουριακός -  Θύελλα Πατρών

5.

Εθνικός Σκουλικάδου - Ζάκυνθος

4.

Πάμισος - Ναυπακτιακός Αστέρας

5.

Α.Ο. Τσιλιβί - Α.Ο. Διαβολιτσίου

6.

Π.Α.Ο. Βάρδας - Διαγόρας Βραχνέικων

7.

Ρεπό: Αχαϊκή

Ακολουθούν φώτο από τη σημερινή προπόνηση των "ερυθρόλευκων"

































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου