Δευτέρα, Αυγούστου 9

Έπεσε με επιτυχία η αυλαία του τουρνουά τένις Βετεράνων 2021 του Κ.Ο. Αντισφαίρισης... (Φωτορεπορτάζ)

Μετά από μια εβδομάδα όμορφου και ποιοτικού τένις, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, το τουρνουά τένις Βετεράνων 2021 του Κ.Ο. Αντισφαίρισης, στις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Εφτά ημέρες ικανοποίησης και χαράς.

Ικανοποίηση, για τους ανθρώπους του ομίλου, που και αυτή την χρονιά, έβαλαν τα δυνατά τους και κατάφεραν, παρά τα προβλήματα από τον covid19, να διοργανώσουν ένα σπουδαίο και πάλι τουρνουά.

Χαρά, από την πλευρά των βετεράνων αθλητών που συμμετείχαν σε ένα εντυπωσιακό τουρνουά, ξεφεύγοντας για λίγο από την καθημερινότητα και την κατάρα της πανδημίας του κορονοϊού.

Περιττό να τονίσουμε ότι, το συγκεκριμένο τουρνουά διεξήχθη με αυστηρά μέτρα κατά της πανδημίας.

Σήμερα, στις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, διεξήχθησαν οι έξι τελευταίοι τελικοί, με πολύ ωραίο πάλι το θέαμα και αρκετή αγωνία.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους νικητές, ανά κατηγορία, και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους, για το επόμενο του χρόνου. 

Σίγουρα με την ευχή μια διοργάνωση υπό άλλες συνθήκες, όπως οι άνθρωποι του δραστήριου Κεφαλονίτικου ομίλου ξέρουν πολύ καλά να διοργανώνουν.

Έτσι και αυτό, το απόλυτα πετυχημένο τουρνουά βετεράνων του 2021 του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, πέρασε στην ιστορία.

Εμείς να συγχαρούμε τους διοργανωτές για την επιτυχία της διεξαγωγής του τουρνουά και τους αθλητές για το 7ήμερο που μας χάρισαν, γεμάτο ζωντάνια και όμορφους αγώνες!

Και του χρόνου!

Η συγκινητική δήλωση - αφιέρωση του Βύρωνα Αντωνάτου στην Ελευθερία που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από κοντά μας:

«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτά τα κύπελλα στην μνήμη της Ελευθερίτσας που τόσο άδικα στα 16 της χρόνια έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων καθώς και στην οικογένειας της ...

Θα σε θυμόμαστε πάντα»......

Τα σημερινά αποτελέσματα

Φωτορεπορτάζ από την 6η ημέρα του τουρνουά


















































































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου