Δευτέρα, Αυγούστου 2

Διάκριση για τα κορίτσια του Α.Γ.Σ. στο Πανελλήνιο Ρυθμικής Γυμναστικής

Ολοκληρώθηκε χθες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής στην κατηγορία Νεανίδων που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου « Σοφία Μπεφόν» από 27/7-1/8/2021.

Στον αγώνα συμμετείχαν 119 αθλήτριες από όλη τη χώρα.

Οι αθλήτριες του ΑΓΣ Επτανήσων Αγγελική Ποδηματά, Μαριλένα Τριάντου, Χριστίνα Κατσαμπίρη και Μαριέτα Τοπολλάι κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να διακριθούν κατακτώντας την 4η θέση στο σύνθετο ομαδικό.

Επιπλέον, η αθλήτρια Μαριέτα Τοπολλάι κατέκτησε την 1η θέση στον τελικό της κορδέλας, η αθλήτρια Χριστίνα Κατσαμπίρη κατέκτησε την 7η θέση στον τελικό της μπάλας και η Μαριλένα Τριάντου κατέκτησε την 8η θέση στον τελικό του στεφανιού.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες για τη μεγάλη επιτυχία τους και τις διακρίσεις τους σε πανελλήνιο επίπεδο και τις διαβεβαιώνει ότι θα είναι δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν

Συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στην ακούραστη προπονήτρια του συλλόγου Μποζένα Μπαρτκόβσκα για την καταπληκτική δουλειά της, στη χορογράφο που βοηθάει κατά διαστήματα τις αθλήτριες και στη Γραμματέα του συλλόγου, Ελένη Δαρδαμάνη που κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την ομάδα και τον σύλλογο.

Καλή ξεκούραση σε όλη την ομάδα και καλό καλοκαίρι!

Εκ του ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου