Σάββατο, Αυγούστου 28

Τη Δευτέρα 30/8 η «πρώτη» της Εικοσιμίας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Τη Δευτέρα 30/8 και ώρα 19:30, το ραντεβού των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου του Α.Ο. Εικοσιμίας, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, προκειμένου να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενόψει της νέας περιόδου.

Μετά την ανεπίσημη συγκέντρωση της Πέμπτης 26/8 και την ανταλλαγή απόψεων, σειρά παίρνει το γήπεδο, εκεί που αναμένεται σκληρή δουλειά και ποτάμια ιδρώτα, προκειμένου η ομάδα της Λειβαθούς να είναι πανέτοιμη με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Προπονητής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παραμένει ο Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του Παν. Γασπαρινάτο (γυμναστής), Θοδ. Θεοδωρακόπουλος (βοηθός) και Νικ. Γελάρδος (προπονητής τερματοφυλάκων) θα ζητήσουν σκληρή δουλειά και φυσικά τη διατήρηση του οικογενειακού κλίματος, που υπάρχει από ανέκαθεν στην ομάδα.

Η Διοίκηση, με επικεφαλής τον πρόεδρο Αντ. Χαραλαμπέλη θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να ενισχύσουν την ομάδα με παίκτες ποιοτικούς.

Ήδη πραγματοποιήθηκε μια πολύ σημαντική μεταγραφή έκπληξη, που θα συζητηθεί και θα ανακοινωθεί άμεσα, ενώ υπάρχουν και άλλοι στόχοι, με τους οποίους βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου