Πέμπτη, Αυγούστου 12

Τουρνουά beach volley Λεπέδων.... Σειρά των προημιτελικών (Εικόνες)

Συνέχεια στο τουρνουά beach volley στα Λέπεδα στο Ληξούρι και όσο φτάνουμε προς το τέλος, τόσο η αγωνία της τελικής έκβασης μεγαλώνει, παράλληλα με τη συγκέντρωση κάποιων χρημάτων για τον ιερό σκοπό που θα δοθούν στη συνέχει, όπου όλοι πρέπει να συνδράμουμε και να βοηθήσουμε να πετύχει ο στόχος ενός ικανού χρηματικού ποσού.

Στις χθεσινές αναμετρήσεις και πάλι παρακολουθήσαμε όμορφο θέαμα και σπουδαίες «μάχες» στην άμμο, ενώ την πρόκριση στα προημιτελικά πήραν οι Αντωνάτος/Μουρελάτος - Δαμουλιάνος/Κούτσης, από τον 3ο όμιλο και οι Αραβαντινός/Αραβαντινός και Κατσαΐτης/Κατσαΐτης η Γαλανός/Συριάτος από τον 4ο όμιλο.

Χθες μάλιστα, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος προημιτελικός με την ομάδα του Χονδρόπουλου/Μαγκαβέτσου να κερδίζει τους Τσιμάρα/Βαγγελάτο με 2-0 σετ, παίρνοντας έτσι το πρώτο εισιτήριο για το μεγάλο final 4 της Παρασκευής.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους άλλους τρεις προημιτελικούς:

Ντούβλιακ/Βαρούχας - Σιδέρης/Πανταζής Αραβαντινός/Αραβαντινός - Κούτσης/Δαμουλιάνος Μουρελάτος/Αντωνάτος - (Γαλανός/Συριάτος) ή (Κατσαΐτης/Κατσαΐτης).

Να επαναλάβουμε και πάλι ότι τα έσοδα από το τουρνουά θα διατεθούν για την ενίσχυση των πυρόπληκτων των τελευταίων καταστροφικών πυρκαϊών στη χώρα μας και για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης στους παραπάνω.

Φώτο από τα χθεσινά παιχνίδια
















Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου