Τρίτη, Αυγούστου 31

Συνεχίζονται οι προπονήσεις της Μικτής ενόψει του 5ου Ιόνιου τουρνουά ποδοσφαίρου (βίντεο-φώτο)

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της μικτής ομάδας της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ενόψει της συμμετοχής της στο 5ο Ιόνιο τουρνουά ποδοσφαίρου, το οποίο θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο, την Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και αποτελεί συνδιοργάνωση της Π.Ι.Ν. και της Π.Ε. Κεφαλονιάς με την στήριξη του Δήμου Αργοστολίου.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά, εκτός της τοπικής Ένωσης, θα λάβουν μέρος και οι αντίστοιχες ομάδες: Ζακύνθου, Κέρκυρας και Λευκάδας, ενώ συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννημένοι τα έτη 2006 και 2007.

Όπως μας ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Θ. Βαλσαμής, που ήταν παρόν στο Δ.Α.Κ., οι αποστολές θα φθάσουν στο νησί μας την Πέμπτη 9 και θα αναχωρήσουν την Κυριακή 12/9.

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή και οι τελικοί το Σάββατο.

Ενωσιακοί προπονητές είναι οι Σπ. Παπαδάτος και Διον. Λιονάτος.

Εδώ, να θυμίσουμε ότι η μικτή μας, είναι η περυσινή πρωταθλήτρια Ιονίων νήσων, ενώ μέχρι τώρα και σε τέσσερα τουρνουά που έχουν διεξαχθεί, έχει κατακτήσει την πρωτιά δύο φορές!

Το Sportsthea, παραβρέθηκε χθες Δευτέρα 30/8, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου κοντά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της μικτής μας και κατέγραψε με το φακό του στιγμιότυπα από την προπόνηση, αλλά και δηλώσεις του προέδρου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμη Βαλσαμή.

Δείτε παρακάτω φώτο από την προπόνηση και βίντεο με δηλώσεις του προέδρου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμη Βαλσαμή:

Βίντεο – Δηλώσεις

Φώτο


























Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου