Δευτέρα, Αυγούστου 2

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο τουρνουά Beach Volley του Α.Ο. Εικοσιμίας

Με τους αγώνες της δεύτερης ημέρας, χθες απόγευμα Κυριακής 1/8, έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου τουρνουά ανδρών - γυναικών  Beach Volley, που διεξήχθη στην πανέμορφη παραλία του Αη Χέλη στα Σβορωνάτα και είναι μια συνδιοργάνωση του Α.Ο. Εικοσιμίας με τον Δήμο Αργοστολίου.

Συμμετείχαν συνολικά 24 ομάδες (16 ανδρικές και 8 γυναικείες), εντός και εκτός νησιού!

Το θέαμα ήταν πολύ όμορφο και όσοι βρέθηκαν στον Άη Χέλη παρακολούθησαν δυνατές συγκινήσεις και «μονομαχίες» στην καυτή άμμο και στο φιλέ!

Νικήτριες του τουρνουά αναδείχθηκαν: Στις γυναίκες η ομάδα των Αμυγδάλου - Οικονομίδου που επικράτησε αυτής των Παππά - Αθανασοπούλου με 2-1 σετ και στους άνδρες η ομάδα των Πάτση - Τσαλικιάν που επικράτησε στον τελικό της αντίστοιχης των Γεωργακόπουλου - Παπαδόπουλου με 2-1 σετ.

Να συγχαρούμε και πάλι τους διοργανωτές που διαφημίζουν μέσω τέτοιων διοργανώσεων το νησί μας και ιδιαίτερα τον Δήμο Αργοστολίου, που βοήθησε στη διεξαγωγή, μιας ακόμη μεγάλης διοργάνωσης άμμου, τους αθλητές που συμμετέχουν για το θέαμα που μας προσέφεραν, αλλά και τους ανθρώπους που βοήθησαν στην επιτυχία.

Χορηγοί της διοργάνωσης, αφού χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να είχε αυτή την επιτυχία το τουρνουά, ήταν:

Ξυλεμπορική Κεφαλονιάς, Watermill Watermill- Beach/bar, Barbara studio & apartments, AFOI ANTΟNATOU O.E., Kefalonitis, The seasons Villas, HAUSBRANDT, Dallas Hotel, Ιχθυόσκαλα Κεφαλονιάς, Café Emporiki Kosmatos, Εκτυπώσεις ΝΕΟΦΥΤΟΥ, Muikis hotel, BG, Εσπερίδες, Το Ενετικό και το Istante.

Φωτορεπορτάζ από την 2η ημέρα του τουρνουά και τις απονομές

Με τον φακό του Kefaloniti

Ευχαριστούμε τον Ανδρέα Δεμπόνο και την Δώρα Πανουσοπούλου για την παραχώρηση των φώτο.











































 












Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου