Κυριακή, Αυγούστου 22

Φουλ τα γκάζια από αύριο στο ΝΕΟΛ.... Στο "τιμόνι" και πάλι ο Μάρκος Τζουγανάτος

Αύριο Δευτέρα 23/8, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου και ώρα 19:30 ξεκινάει την προετοιμασία του, ενόψει της νέας περιόδου και της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής κατηγορίας, ο Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου.

Όλα είναι έτοιμα, με τον «στρατηγό» και πάλι στην άκρη του πάγκου του, Μάρκο Τζουγανάτο να κάνει το σχεδιασμό του προκειμένου η ομάδα, να πετύχει τους στόχους της και παράλληλα να την οδηγήσει, εκ του ασφαλούς, εκεί που αξίζει και κάνει περήφανα τα τελευταία χρόνια τα νησιά μας.

Για τον coach, είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα, αφού μετά τη διακοπή του περυσινού πρωταθλήματος λόγω covid19 (είχε παραιτηθεί τον Νοέμβριο του 2020 μετά την εντός έδρα ήττα από την ΦΕΑ (1/11/20) και ύστερα από πετυχημένα 7 χρόνια στον πάγκο του ΝΕΟΛ. Είχε αντικατασταθεί τότε από τον Λ. Τσαουσίδη), δεν πραγματοποιήθηκαν αγώνες και επιστρέφει στο «τιμόνι» της αγαπημένης του ομάδας, ξεκινώντας από την ίδια θέση.

Μιας ομάδας, που αν όλα εξελιχθούν φυσιολογικά και με την ενίσχυση που φέτος πραγματοποίησε, η πολύ δραστήρια και σοβαρή διοίκηση της, είναι σίγουρα για πολύ μεγάλα πράγματα.

Έγιναν μεταγραφές ουσίας, αφού ήρθαν αθλητές ονόματα, με εμπειρία στην κατηγορία ή και σε μεγαλύτερες και είναι δεδομένο ότι, θα βοηθήσουν για ακόμη μια υπέρβαση τη Ληξουριώτικη ομάδα.

Να ευχηθούμε σε όλους υγεία, να κυλήσουν ομαλά, χωρίς covid και τραυματισμούς και στο τέλος είμαστε σίγουροι ότι, ο απολογισμός θα είναι θετικός!

Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στον φετινό Ν.Ε.Ο.Λ. ξεκινώντας από το τεχνικό team.

Προπονητής, όπως προαναφέραμε ο Μάρκος Τζουγανάτος, ένας καταξιωμένος προπονητής, δουλευταράς με αγάπη στο άθλημα και την ομάδα. Άλλωστε ο Μάρκος είναι και παραμένει ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της.

Ο κόουτς Μάρκος Τζουγανάτος δήλωσε σχετικά:

Ο Μάρκος Τζουγανάτος
«Η ομάδα μας είναι έτοιμη να ξεκινήσει την προετοιμασία για μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν.

Το επίπεδο του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής και οι αξιόλογες ομάδες που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε στον Όμιλο που συμμετέχουμε δημιουργούν μια μεγάλη αλλά και σπουδαία πρόκληση για εμάς.

Ανυπομονούμε να έχουμε ξανά τον κόσμο δίπλα μας στο γήπεδο, καθώς η ενέργεια που παίρνουμε από αυτόν είναι αναντικατάστατη.

Καλή χρονιά σε όλους, πάνω από όλα με υγεία και μακριά από τραυματισμούς».

Οι υπόλοιποι του team είναι:

Άμεσος συνεργάτη προπονητή: Βαρδαβάς Κώστας

Γενικός αρχηγός: Βολτέρας Χρήστος

Στατιστική: Δρακονταειδής Διονύσης

Γραφείο Τύπου: Θωμάτου Θάλεια

Όσον αφορά την ομάδα, φέτος είναι πολύ ενισχυμένη με μεταγραφές ουσίας και αθλητές για συγκεκριμένες θέσεις που απαιτεί η καλή πορεία.

Το ρόστερ μέχρι στιγμής αποτελείται από τους:

Λαμπρόπουλος Δημήτρης

Ματσούκης Δημήτρης

Τρυφωνόπουλος Γρηγόρης

Μαρούλης Δημήτρης

Αντωνάτος Γεράσιμος

Συνοδινός Χρήστος

Κασπίρης Νίκος

Χονδρογιάννης Θάνος

Βαβάτσικος Γιάννης

Νιφόρας Βασίλης

Μουρελάτος Νίκος

Λουκέρης Λάμπης

Χότζας Ντάνι

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου