Δευτέρα, Αυγούστου 23

"Πρώτη" του Ν.Ε.Ο.Λ. με αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα..... Πάτησε παρκέ σήμερα η ομάδα

Ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 23/8, το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, η ομάδα του Ν.Ε.Ο.Λ., τηρώντας πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του covid19.

Μάρκος Τζουγανάτος – αθλητές σήκωσαν…… μανίκια και άρχισαν την σκληρή προετοιμασία, ώστε να δημιουργήσουν μια ποιοτική και ανταγωνιστική ομάδα, ενόψει της συμμετοχής της στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ, περιόδου 2021-2022.

Η αισιοδοξία ήταν μεγάλη, τα χαμόγελα πολλά, όπως και η όρεξη για δουλειά, με σύνθημα να υλοποιηθούν οι στόχοι που έχουν μπει από την Διοίκηση για τη νέα περίοδο!

Ο αντιπρόεδρος κ. Διονύσης Μαρούλης, (απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων ο πρόεδρος Βαγγέλης Βολτέρας), αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης που παραβρέθηκαν, υποδέχθηκαν παλιούς και νέους αθλητές, τους υποσχέθηκαν ότι, θα είναι πάντα δίπλα τους, αλλά θα πρέπει και αυτοί να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να εξελιχθεί η χρονιά, βάσει του σχεδιασμού και των στόχων που έχουν μπει σε έναν μαραθώνιο 26 αγωνιστικών.

Επίσης, ευχήθηκαν μια καλή χρονιά για όλους, με υγεία, χωρίς τραυματισμούς οι αθλητές και καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες από την περυσινή περίοδο.

Να θυμίσουμε ότι, φέτος στο ΝΕΟΛ ήρθαν και θα ενισχύσουν τη Ληξουριώτικη ομάδα στην προσπάθεια της, οι παρακάτω σημαντικοί αθλητές:

Κασπίρης Νίκος, Χονδρογιάννης Θάνος, Βαβάτσικος Γιάννης, Νιφόρας Βασίλης και Συνοδινός Χρήστος (επιστροφή).

Επίσης το φετινό ρόστερ μέχρι στιγμής αποτελείται από τους:

Λαμπρόπουλος Δημήτρης

Ματσούκης Δημήτρης

Τρυφωνόπουλος Γρηγόρης

Μαρούλης Δημήτρης

Αντωνάτος Γεράσιμος

Συνοδινός Χρήστος

Κασπίρης Νίκος

Χονδρογιάννης Θάνος

Βαβάτσικος Γιάννης

Νιφόρας Βασίλης

Μουρελάτος Νίκος

Λουκέρης Λάμπης

Χότζας Ντάνι

Δείτε τι μας δήλωσε χθες ο coach Μάρκος Τζουγανάτος:

Ο Μάρκος Τζουγανάτος

«Η ομάδα μας είναι έτοιμη να ξεκινήσει την προετοιμασία για μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν.

Το επίπεδο του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής και οι αξιόλογες ομάδες που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε στον Όμιλο που συμμετέχουμε δημιουργούν μια μεγάλη αλλά και σπουδαία πρόκληση για εμάς.

Ανυπομονούμε να έχουμε ξανά τον κόσμο δίπλα μας στο γήπεδο, καθώς η ενέργεια που παίρνουμε από αυτόν είναι αναντικατάστατη.

Καλή χρονιά σε όλους, πάνω από όλα με υγεία και μακριά από τραυματισμούς».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου