Κυριακή, Αυγούστου 1

Στην 5η θέση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ-17 της Ρόδου τα κορίτσια του VAmmos Κεφαλονιάς

Την 5η θέση της τελικής κατάταξης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ-17 στο Beach Volley, το οποίο διεξάγεται στο Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα στο Καρακόνερο Ρόδου, κατέκτησαν τα κορίτσια του VAmmos Κεφαλονιάς, Σοφία Λούκα και Αμαλία Αυγουστάτου!

Στον σημερινό προκριματικό και στις καλύτερες οκτώ ομάδες της Ελλάδας, ύστερα από ένα φανταστικό παιχνίδι γνώρισαν την ήττα από τις Ι. Κοτζεδάκη – Ε. Φετφατζή με 2-0 σετ (21-17, 21-18), όμως σίγουρα άξιζαν κάτι παραπάνω, ακόμη και τη συμμετοχή τους στον τελικό της διοργάνωσης, ενώ στάθηκαν άτυχες στην κλήρωση, λόγω του ότι, δεν είχαν παιχνίδια σε πολλά τουρ για συγκέντρωση βαθμών.

Όμως, όπως και να έχει η άκρως τιμητική 5η θέση που κατέλαβαν, ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας είναι μια σημαντική επιτυχία για τα δύο αξιόλογα κορίτσια και το νησί μας.

Επίσης, μέσα από τέτοιους αγώνες θα αποκτήσουν την ανάλογη και απαραίτητη εμπειρία, για τη συνέχεια, ενώ είναι δεδομένο ότι το μέλλον τους ανήκει.

Συνοδός της ομάδας μας στο όμορφο νησί του Αιγαίου τη Ρόδο, ήταν ο προπονητής του VAmmos Κεφαλονιάς κ. Άκης Τσιμάρας.

Εμείς να συγχαρούμε τα κορίτσια για την προσπάθεια τους, τον προπονητή τους και το Δ.Σ. της ομάδας για τη δουλειά που γίνεται στον VAmmos Κεφαλονιάς, σε έναν πολύ δραστήριο και «ζωντανό» Σύλλογο.



Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου